Fenerbahçe'de başkanlık yarışını kim kazandı?

Fenerbahçe'de başkanlık yarışını kim kazandı?

Aziz Yıldırım ile Hulusi Belgü'nün başkanlık için yarıştığı seçimli Fenerbahçe kongresinde oy verme işlemi saat 17.00'de sona erdi.

Fenerbahçe'de başkanlık yarışını kim kazandı?
16px
24px
31.05.2015 17:38
ABONE OLgoogle
Aziz Yıldırım ile Hulusi Belgü'nün başkanlık için yarıştığı seçimli Fenerbahçe kongresinde oy verme işlemi saat 17.00'de sona erdi. Vefa Küçük kesin olmayan oy sonuçlarını açıkladı. Buna göre Aziz Yıldırım 5504 oy, Hulusi Belgü 1144 oy aldı. Buna göre Aziz Yıldırım yeniden başkanlığa seçildi.

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında sabah 10.30'da başlayan başlayan oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyal tamamlandı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda, aidatlarını yatırıp oy verme yetkisine sahip 16 bin 834 üye toplam 21 sandıkta oy kullandı. Genel kurul üyeleri Aziz Yıldırım için sarı, Hulusi Belgü için mavi renkte basılan oy pusulalarını kullandı. 

AYKUT KOCAMAN DA OY KULLANDI

Öte yandan Fenerbahçe seçimli olağan genel kurulunda Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da salona gelerek oy kullandı. Sarı lacivertlilerde eski sportif direktör ve teknik sorumlu olan Kocaman 12 numaralı sandığa 15.30'da gelerek kongrede başkanlık tercihini kullandı. Üyelerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kocaman kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayıp, sohbet etti. Ünlü teknik adam bir üyenin, "Hocam Konyaspor bize 2 puan verseydi şampiyonduk" esprisine şu sözlerle yanıt verdi: Fenerbahçe'ye puan verilmez, Fenerbahçe alır.

Fenerbahçe Kulübü Genel Kurul üyesi ve Genelkurmay eski baskanlarından İlker Başbuğ oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, "Bu seçim Fenerbahçe tarihi için bir dönüm noktası" dedi. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde