Fenerbahçe'de '3 Temmuz ruhuyla' seferberlik

Fenerbahçe'de '3 Temmuz ruhuyla' seferberlik

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dün yaptığı açıklamalarda "3 Temmuz ruhunu diriltme zamanı geldi" demesinin ardından sarı-lacivertli kulübün oyuncuları ve yöneticileri sosyal medya üzerinden destek paylaşımlarında bulundu.

Fenerbahçe'de '3 Temmuz ruhuyla' seferberlik
16px
24px
13.01.2020 10:39
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe'nin 11 puan geriden gelerek şampiyon olduğu 2010-2011 sezonunun ardından 3 Temmuz 2011'de "futbolda şike" soruşturması başlatılmış ve kulübün o dönemki başkanı Aziz Yıldırım gözaltına alınmıştı.

Koç dün yaptığı açıklamalarda "Bizim artık sabrımız taştı. Camiamıza da sesleniyorum, 3 Temmuz ruhunu diriltme zamanı geldi. 3 Temmuz derken neyi kastediyorum? Fenerbahçe'nin saldırı altında olduğu, kör göze parmak şeklinde saldırı olduğu durumda iş başa düşüyor. 3 Temmuz'da o örgüt, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu elinden almaya çalışan örgüt, bugün o örgüt değil belki ama bizi şampiyon yapmamak üzere, engellemek üzerine bir zihniyetle çabalamaktadır. Kendi imkanlarımız içerisinde bir yapılandırma yapmışız ve bunun yansımasını talep ediyoruz" dedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Trabzonspor sırtını devlete dayamış

Koç'un açıklamalarında sonra Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal Twitter hesabından "#3TemmuzRuhuyla" paylaşımında bulundu. Yanal'a daha sonra yardımcısı Volkan Demirel ve öğrencisi Ozan Tufan da benzer paylaşımlar yaparak katıldı. Takımın eski kaptanı Alex de Souza da "#3temmuzruhuyla Fenerbahçenin arkasındayız" ifadeleriyle Koç'a destek oldu.

#3temmuzruhuyla hashtagi kısa süre içinde Twitter'ın en paylaşılanları arasında girdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde