Fenerbahçe bir üst tura yükselmeyi garantiledi

Fenerbahçe bir üst tura yükselmeyi garantiledi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb ile 0-0 berabere kalarak bir üst tura yükselmeyi garantiledi.

Fenerbahçe bir üst tura yükselmeyi garantiledi
16px
24px
29.11.2018 19:56
ABONE OLgoogle

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Dinamo Zagreb’i konuk etti. Ligde sıkıntılı günler geçiren sarı-lacivertliler deplasmanda 4-1 mağlup olduğu Dinamo Zagreb’le Kadıköy’de 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 8’e yükselterek gruptaki diğer maçın da golsüz berabere tamamlanmasıyla 13 puana yükselen Dinamo Zagreb’in ardından ikinci olarak bir üst tura çıkmayı garantiledi.

Maçı baştan sona üstün götüren ancak rakip yarı sahada son hamlelerde, son paslarda ve son vuruşlarda yapılan hatalarla golü bulamayan Fenerbahçe etkili oyunuyla alkış aldı. Ayew’in sakatlığı nedeniyle ilk 11’de başlayan Barış Alıcı da istekli görüntüsü ve etkili oyunuyla alkış alan isimlerin başında geldi.

Son olarak 18 Ağustos'taki Malatyaspor maçına ilk 11'de başlayan Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Barış Alıcı, 102 gün sonra ilk 11'de forma şansı buldu. İlk yarıda topu her ayağına aldığında heyecanlandıran Barış sosyal medyada maçın en çok konuşulan ismi oldu.

D Grubu’nda gecenin diğer maçında ise Anderlecht ile konuğu Spartak Trnava 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Dinamo Zagreb lider olarak Fenerbahçe ise ikinci olarak bir üst tura çıkmayı başardı. Gruptaki son maçlarda 13 Aralık’ta Fenerbahçe, Spartak Trnava’ya konuk olacak. Dinamo Zagreb ise Anderlecht’i ağırlayacak.

FENERBAHÇE – DINAMO ZAGREB

STAT: Ülker Stadı

HAKEM: Robert Schörgenhopher

FENERBAHÇE: Harun, Isla, Neustadter, Skrtel , Hasan Ali, Barış, Jailson, Eljif, Benzia, Valbuena, Frey

TEKNİK DİREKTÖR: Erwin Koeman

DINAMO ZAGREB: Livakovic, Stojanovic, Dilaver, Ademi, Olmo, Gavranovic, Rrahmani, Gojak, Hajrovic, Théophile-Catherine, Orsic

TEKNİK DİREKTÖR: Nenad Bjelica

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde