Fenerbahçe, Zenit'e 3-1 yenilerek Avrupa kupalarına veda etti

Fenerbahçe, Zenit'e 3-1 yenilerek Avrupa kupalarına veda etti

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş karşılaşmasında Rusya'nın Zenit takımına 3-1 yenilerek Avrupa kupalarına veda etti.

Fenerbahçe, Zenit'e 3-1 yenilerek Avrupa kupalarına veda etti
16px
24px
21.02.2019 19:59
ABONE OLgoogle

Zenit Fenerbahçe maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde Son 32 Turu heyecanı devam etti. Kadıköy'de 1-0'lık galibiyetin rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda 3-1'lik skorla sahadan mağlup ayrıldı ve temsilcimizin Avrupa serüveni sona erdi.

Zenit Fenerbahçe maçı ile UEFA Avrupa Ligi’nde Son 32 Turu heyecanı devam etti. İlk maçta Kadıköy’de rakibini 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran temsilcimiz, zorlu maçta sahadan 3-1’lik skorla mağlup ayrıldı ve avantajını koruyamayarak Avrupa macerasını St. Petersburg’da noktaladı.

Maçın büyük bölümünde oyunun hakimi olan temsilcimiz, ilk dakikalarda Zenit’in baskısı ve daha sonrasında yenilen talihsiz gollerle Avrupa’ya veda etti. Karşılaşmaya damga vuran isim, iki gol ve bir asistle oynayan Serdar Azmoun oldu. 4’te Ozdoev’in golünde asist yapan Azmoun, 37 ve 76’da da ağları bulmayı başardı.  

Zenit Fenerbahçe maçında hakemden çok tartışılacak karar!Fenerbahçe`nin Zenit ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada İngiliz hakem Michael Oliver, çok konuşulacak bir karara imza attı. Michael Oliver, Fenerbahçe`nin penaltı beklediği pozisyonda devam kararı verdi. Taraftarlar hakemin devam kararına isyan etti.İlgili Haberi Oku

Fenerbahçe’nin tek golü ise 43’te Mehmet Topal’dan geldi. Muhteşem bir gole imza atan ve avantajı takımına geçiren Topal, 76’da ise gole sebebiyet veren kritik bir hataya imza attı. Fenerbahçe’de UEFA listesinde yer almayan Roberto Soldado, Mehmet Ekici, Nabil Dirar, Serdar Aziz ve Miha Zajc ile Mathieu Valbuena ve Yassine Benzia da maç kadrosunda yer almadı. Temsilcimizde bir diğer eksik de sarı kart cezalısı Maurico Isla’ydı.

ZENIT FENERBAHÇE MAÇI İLK 11’LERİ

STAT: Gazprom Arena

HAKEM: Michael Oliver

ZENIT: Lunev, Smolnikov, Ivanovic, Rakitskyi, Anyukov, Barrios, Hernani, Ozdoev, Azmoun, Driussi, Dzyuba

TEKNİK DİREKTÖR: Sergey Semak

FENERBAHÇE: Harun, Şener, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Topal, Victor Moses, Eljif, Alper, Ayew

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde