Fenerbahçe, Kayserispor'a yenildi

Fenerbahçe, Kayserispor'a yenildi

Kayserispor Fenerbahçe maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta heyecanı başladı. Nefes kesen maçta 87'de Artem Kravets'in golüyle ev sahibi üç puana uzandı.

Fenerbahçe, Kayserispor'a yenildi
16px
24px
08.02.2019 19:49
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe, 45+2'de Roberto Soldado'nun oyundan atılmasıyla maçı 10 kişi tamamladı. Maç sonrası yapılan açıklamaya göre Tolgay Arslan da maçtan sonra itirazları nedeniyle ikinci sarı kartla kırmızı kart gördü.

üper Lig’de 21. hafta Kayseri’de kritik bir maçla başladı. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta İstikbal Mobilya Kayserispor’la Fenerbahçe, Kadir Has Stadı’nda bir araya geldi, ev sahibi 87’de Artem Kravets’in golüyle sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı ve kritik bir üç puana imza attı.

Ligde son iki maçını kazanan Fenerbahçe 23 puanda kaldı ve 13. sıraya geriledi. Üst üste dört lig maçından da beraberlikle ayrılan ev sahibi Kayserispor ise kazanarak kötü seriyi bitirdi ve 25 puanla 11. sıraya yükseldi. Maçta 62. dakikada Umut Bulut’un attığı gol öncesinde hakem Alper Ulusoy’un VAR uyarısıyla faul tespit etmesiyle iptal edildi.

45+2’de Fenerbahçe’de Roberto Soldado, hakem Alper Ulusoy’a şiddetli itirazı nedeniyle direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. İspanyol golcü 23. haftada Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. Tolgay Arslan ise yayıncı kuruluşun haberine göre karşılaşma sonrası Tolgay Arslan itirazları nedeniyle ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla atıldı.

KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MAÇI 11’LERİ

STAT: Kadir Has Stadyumu

HAKEM: Alper Ulusoy

KAYSERİSPOR: Lung, Lopes, Kana Biyik, Sapunaru, Kucher, Şamil, Mensah, Umut, Chery, Deniz, Kravets

TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neustadter, Serdar, Hasan Ali, Jailson, Tolgay, Mehmet Ekici, Dirar, Ayew, Soldado

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde