Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya patladı: 1-5

Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya patladı: 1-5

Süper Lig 4. hafta maçında Kasımpaşa, Fenerbahçe'ye evinde 5-1 yenildi.

Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya patladı: 1-5
16px
24px
19.09.2016 21:42
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe 11. dakikada Josef De Souza'nın golüyle öne geçti. Ardından 20. dakikada Ozan Tufan'ın golü geldi. 45. dakikada ise Emenike sahneye çıktı ve takımının üçüncü golünü kaydetti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Kasımpaşa 57. dakikada Tunay'ın penaltı golüyle aradaki farkı ikiye indirdi. Bir sonraki gol ise 73. dakikada geldi. Sow oyuna girmesinden 2 dakika sonra takımının dördüncü golünü kaydetti. Fenerbahçe, 84'de İsmail Köybaşı'nın golüyle skoru 5-1 yaptı. 

Hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle karşılaşma Fenerbahçe'nin 5-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Fenerbahçe ligdeki ilk galibiyetini alarak puanını 4'e yükseltirken, Kasımpaşa bu mağlubiyetle 1 puanda kaldı

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Otigba, Titi, Bozhikov, Veysel, Pavelka, Tunay, Castro, Adem, Etoundi
YEDEKLER: Eray, Abdullah, Veigneau, Turgut Doğan, Eduok, Batuhan
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

FENERBAHÇE: Volkan, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Ozan, Lens, Volkan Şen, Emenike
YEDEKLER: Fabiano, Şener, Neustadter, İsmail, Alper, Stoch, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Dick Advocaat

27. RANDEVU

Fenerbahçe ile Kasımpaşa, lig tarihinde 27. kez karşılaşıyor. İki ekip arasında geride kalan 26 maçtan 21'ini Fenerbahçe, 3'ünü Kasımpaşa kazandı, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı. Rekabette son 7 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe'nin lig maçlarındaki 60 golüne, Kasımpaşa 21 golle yanıt verdi. Geçen sezonki maçları Fenerbahçe, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda 1-0, Kadıköy'de de 3-1'lik skorlarla kazandı.

KASIMPAŞA

Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor'a deplasmanda 2-0, üçüncü haftasında ise Medipol Başakşehir'e 3-1 mağlup olan lacivert-beyazlılar, ligdeki tek puanını 2. haftada iç sahada oynadıkları Adanaspor maçında 1-1'lik sonuçla aldı. Topladıkları 1 puanla ligde 18. ve son sırada bulunan Kasımpaşa'da, hafta içinde teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı. Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük pozisyonuna Kemal Özdeş'i getiren Kasımpaşa, Fenerbahçe karşısında ligdeki ilk galibiyetini elde etme amacında olacak.

FENERBAHÇE

Süper Lig'in ilk 3 haftasında sadece 1 puan alabilen ve tarihinin en kötü lig başlangıcını yapan sarı-lacivertli ekip, puan tablosunun 16. basamağında yer aldı. Lige kendisi gibi iyi başlayamayarak, 1 puan ve averajla son sırada bulunan Kasımpaşa'ya konuk olacak Fenerbahçe, rakibini yenmenin hesaplarını yapıyor. Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefleyen sarı-lacivertliler, bu sezon ligdeki ilk galibiyetini alarak, kötü gidişi durdurmak istiyor.

MAÇTAN NOTLAR

FENERBAHÇELİLER KULÜBEYİ KARIŞTIRDI


Fenerbahçeli futbolcular ve teknik ekip, kullanacakları yedek kulübesini karıştırdı. Sarı-lacivertliler, maç öncesinde protokol tribününe göre sağ tarafta bulunan yedek kulübesine yerleşti. Kasımpaşalı yedek futbolcular ile teknik ekibin gelmesiyle durum anlaşılırken, sarı-lacivertliler diğer yedek kulübesine geçti.

KEMAL ÖZDEİŞ'İN İLK SINAVI

Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü Kemal Özdeş, lacivert-beyazlı takımın başında ilk maçına çıktı. Teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasından sonra göreve gelen Özdeş, ilk resmi sınavını Fenerbahçe karşısında verdi.

KASIMPAŞA'DA İKİ EKSİK

Lacivert-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Koita ile Sadiku, Fenerbahçe maçında forma giyemedi. Kasımpaşa, mücadeleye Ramazan Köse, Popov, Otigba, Titi, Bozhikov, Veysel Sarı, Pavelka, Tunay Torun, Adem Büyük, Andre Castro ve Etoundi ilk 11'i il çıktı. Süper Lig'in 3. haftasındaki Medipol Başakşehir maçının ilk 11'inde oynayan Koita ve Sadiku sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmazken, Veigneau yedek kulübesinde yer buldu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde