Fenerbahçe, Giuliano için ödenen bonservis bedelini açıkladı!

Fenerbahçe, Giuliano için ödenen bonservis bedelini açıkladı!

Suudi Arabistan kulübü Al Nassr, Fenerbahçe'nin Breziyalı futbolcusu Giuliano ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Fenerbahçe de Al Nassr'ın Giuliano için 10 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödediğini KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe, Giuliano için ödenen bonservis bedelini açıkladı!
16px
24px
20.08.2018 23:01
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe forması giyen Breziyalı 10 numara Giuliano’nun Al Nassr’a transferi resmiyet kazandı. Suudi Arabistan kulübünün resmi Twitter hesabından bir açıklama yapılırken Giuliano ile üç yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Fenerbahçe ise hem resmi internet sitesinde hem de Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda transferle ilgili açıklama yaptı.

Deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Phillip Cocu, Breziyalı’nın takımdan ayrılacağını açıklamış, Fenerbahçe de Al Nassr ile transfer görüşmelerine başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirmişti.

Al Nassr’ın paylaşımından sonra Fenerbahçe, KAP’a bonservis bildiriminde bulundu. Fenerbahçe, Al Nassr’ın Giuliano için 10 milyon 500 bin Euro ödediğini açıkladı. Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada da Giuliano’ya hizmetlerinden ötürü teşekkür edildi. İşte o açıklama:

“Profesyonel futbolcumuz Giuliano Victor de Paula’nın Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr FC’ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 10.500.000 (On milyon beş yüz bin) Euro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır.

Giuliano’ya kulübümüze vermiş olduğu hizmetler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde