Fenerbahçe - Çaykur Rizespor'a 3-0 yenildi...

Fenerbahçe - Çaykur Rizespor'a 3-0 yenildi...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Karşılaşma Çaykur Rizespor'un 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe - Çaykur Rizespor'a 3-0 yenildi...
16px
24px
30.09.2018 20:16
ABONE OLgoogle

Süper Lig'in 7. haftasında heyecan Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı ile devam etti. Ev sahibi Rizespor, şok bir skorla sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe 7 puanla 14. sırada kalırken geçen sezon Akhisarspor'la üç kez Fenerbahçe'yi yenen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Rize serüvenine de Fenerbahçe galibiyetiyle başladı.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında kritik karşılaşmada Çaykur Rizespor, Fenerbahçe’yi konuk etti. Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen ve son olarak geçen hafta derbide konuğu Beşiktaş’la 1-1 berabere kalan Kanarya, Galatasaray ve Beşiktaş’ın kazandığı haftada 3 puana uzanarak üst sıralara tırmanmak isterken, şok bir skorla mağlup oldu.

Yeni teknik direktörü Okan Buruk’la ilk maçına çıkan ev sahibi ekip sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı ve bu sezon ilk galibiyetini elde etti. Fenerbahçe 141 maç sonra ilk kez ilk yarıda kalesinde üç gol birden gördü. İlk 6 haftada 5 gol atabilen Rizespor, 45 dakikada üç gol attı! Ev sahibi ekibin gollerini Vedat Muriqi (30), Umar Aminu (35) ve Braian Samudio (41) kaydetti.

Fenerbahçe, 7 puanla 14. sırada kalırken, Çaykur Rizespor 6 puanla 15. sıraya yükseldi. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Martin Skrtel ve Çaykur Rizespor’da kırmızı kart cezalısı sağ bek Matic Fink maçta forma giyemedi.

Geçen sezon biri Ziraat Türkiye Kupası Finali olmak üzere Akhisarspor’un başında karşılaştığı üç maçta da Fenerbahçe’yi mağlup etmeyi başaran Okan Buruk, Rize serüvenine de Fenerbahçe galibiyetiyle başladı.

STAT: Çaykur Didi Stadyumu

SAAT: 19.00

HAKEM: Cüneyt Çakır

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Orhan, Saadane, Brabec, Mehmet, Ali Çamdalı, Boldrin, Aminu, Musa, Samudio, Vedat Muriqi

TENİK DİREKTÖR: Okan Buruk

FENERBAHÇE: Harun, Şener, Reyes, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Aatif, Benzia, Ayew, Slimani

TEKNİK DİREKTÖR: Phillip Cocu

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde