Fenerbahçe, Bursaspor'ı devirdi puanını 29'a çıkarttı

Fenerbahçe, Bursaspor'ı devirdi puanını 29'a çıkarttı

Fenerbahçe, Bursa Büyükşehir Belediye Stadında Bursaspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oluyor ve puanını 29'a yükseltti.

Fenerbahçe, Bursaspor'ı devirdi puanını 29'a çıkarttı
16px
24px
08.12.2017 18:57
ABONE OLgoogle

 Süper Lig'in 15.haftasında Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor'u Giuliano’nun penaltı golüyle 1-0 mağlup etti. Ligde 3 haftadır üst üste kazanan Aykut Kocaman'ın takımı galibiyet serisini 4 maça çıkardı ve zirve yarışına ortak oldu. Puanını 29'a çıkaran sarı lacivertliler, Galatasaray'ı yakalayarak maç fazlasıyla ikinciliğe oturdu.

Evinde tek golle kaybeden Bursaspor’un ise ligde 7 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.

Sakatlanarak oyundan çıkan Janssen’in yerine giren Soldado’nun ceza sahası içinde düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Giuliano, Fenerbahçe formasıyla son 5 maçta 5 gol attı, 1 asist yaptı.

İŞTE İLK 11’LER:

BURSASPOR (Muhtemel): Harun, Ertuğrul, Ekong, Titi, Barış, Badu, Jorquera, Aziz, Batalla, Kembo, Ekoko, Stancu
FENERBAHÇE (Kesin): Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Giuliano, Chahechouhe, Janssen

MAÇTAN NOTLAR

ALPER POTUK’UN YERİNE JANSSEN
Fenerbahçe’de Alper Potuk sakatlığı nedeniyle Bursaspor maç kadrosunda yer almazken 14. hafta mücadelesinde Giuliano ile birlikte hücum hattında sahaya çıkan Alper’in yerine sakatlıktan dönen Janssen ilk 11’de yer aldı.

KOCAMAN’DAN TEK DEĞİŞİKLİK
Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, ligin 14. haftasında Kasımpaşa’yı 4-2 ile geçtiği ilk 11’de sadece bir değişikliğe gitti. Sakat olan Alper Potuk’un yerine Janssen’i dahil eden tecrübeli teknik adam, Bursaspor karşısında sahaya şu 11’le çıktı: Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, İsmail, Dirar, Mehmet Topal, Josef, Aatıf, Janssen, Giuliano.

VAN PERSİE, FERNANDAO VE MEHMET EKİCİ DE YOK
Aykut Kocaman, Hollandalı yıldız Robin van Persie’yi de kadroya dahil etmezken sakatlığı bulunan Fernandao ile Mehmet Ekici de kadroda yer almadı.

SOLDADO GERİ DÖNDÜ
F.Bahçe’nin Antalyaspor deplasmanında 67. dakikada oyuna giren ve girdikten sadece 8 dakika sonra sakatlanarak kenara İspanyol oyuncu, sakatlığını atlattı ve Bursaspor deplasmanında yedek kulübesinde yer aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde