Fenerbahçe, Ankaragücü deplasmanında ağır yara aldı

Fenerbahçe, Ankaragücü deplasmanında ağır yara aldı

Galatasaray derbisi öncesi üç puan hedefleyen Kanarya, deplasmanda 2-1 mağlup oldu ve ağır bir yara aldı.

Fenerbahçe, Ankaragücü deplasmanında ağır yara aldı
16px
24px
15.02.2020 18:43
ABONE OLgoogle

Son iki haftada 5 puan yitiren Fenerbahçe, 38 puanda kaldı ve haftayı 6. sırada bitirdi. Başkent ekibi ise 20 puana çıkarak maç fazlasıyla tehlike hattının üstüne çıktı.

Süper Lig'de 22. haftanın kritik maçında Fenerbahçe, deplasmanda MKE Ankaragücü'ne konuk oldu. Nefes kesen maçta kazanan 2-1'lik skorla Ankaragücü oldu. Başkent ekibi 20 puana çıkarak maç fazlasıyla tehlike bölgesinden çıktı. Fenerbahçe ise Galatasaray derbisi öncesi ağır yara aldı.

Fenerbahçe dev derbi öncesi 38 puanda kaldı ve maç eksiğiyle Galatasaray'ın bir puan gerisinde 6. sırada haftayı bitirdi.

Kanarya'da Emre Belözoğlu şoku yaşandı. Maça ikinci yarıda dahil olan 39 yaşındaki futbolcu, 66. dakikada sakatlanınca oyundan alındı.

Opta’nın verilerine göre; Fenerbahçe bu sezon Süper Lig’de oynadığı 22 maçın 17’sinde gol yedi, bu karşılaşmaların 12’sinde kalesine gelen ilk top gol oldu.

Aynı zamanda 85'te sarı kart gören Luiz Gustavo Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde