Fenerbahçe 4 hafta sonra averajla tekrar lider

Fenerbahçe 4 hafta sonra averajla tekrar lider

Fenerbahçe, Trabzonspor'un da puan kaybetmesiyle 26. haftanın ardından averajla tekrar liderlik koltuğuna oturdu.

Fenerbahçe 4 hafta sonra averajla tekrar lider
16px
24px
24.04.2011 23:36
ABONE OLgoogle

Süper Lig'de Bucaspor'u 5-3 mağlup eden Fenerbahçe, Trabzonspor'un da puan kaybetmesiyle 26. haftanın ardından averajla tekrar liderlik koltuğuna oturdu.

Süper Lig'de ilk haftayı lider tamamladıktan sonra 23. haftada liderliği Trabzonspor'dan devralan Fenerbahçe, 27. haftada Bursaspor'la golsüz berabere kaldıktan sonra liderliği rakibine kaptırdı.

Trabzonspor'un 30. haftanın açılış maçında deplasmanda Eskişehirspor'la berabere kalmasıyla liderlik şansı yakalayan Fenerbahçe, İzmir'de Bucaspor'u mağlup ederek 30. haftayı averajla Trabzonspor'un önünde lider tamamladı.

Ligde 6. kez bir haftayı lider tamamlayan Fenerbahçe'nin dışında Trabzonspor 16, Bursaspor ise 8 hafta liderlik keyfi yaşadı.

KALAN MAÇLAR

Kalan 4 haftada puan eşitliğinin bozulmaması halinde rakibiyle oynadığı maçlarda üstünlüğü elinde bulunduran Fenerbahçe, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacak.

Gelecek hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak sarı lacivertli ekip, daha sonra sırasıyla Kardemir Karabükspor (D), Ankaragücü ve Sivasspor'la (D) karşılaşırken, Trabzonspor ise Gaziantepspor, Bucaspor (D), İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kardemir Karabükspor (D) ile mücadele edecek. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde