Fenerbahçe-Beşiktaş berabere kaldı

Fenerbahçe-Beşiktaş berabere kaldı

Süper Lig'in 6. haftasındaki derbi karşılaşmasında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe-Beşiktaş berabere kaldı
16px
24px
24.09.2018 20:40
ABONE OLgoogle

Süper Lig'de 6. hafta Fenerbahçe Beşiktaş derbisi ile sona erdi. Taraflar nefes kesen maçta sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. 40'ta Babel ve 71'de ise Ayew gollere imza attı.

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftası dev derbi maçı ile noktalandı. Fenerbahçe ile konuğu Beşiktaş, nefes kesen karşılaşmada Ülker Stadyumu’ndan 1-1’lik skorla ayrıldı. Beşiktaş, 40’ta Ryan Babel’in muhteşem golüyle öne geçerken 71’de Andre Ayew’in şık kafa golü skoru belirledi.

Konuk ekip Beşiktaş bu sonuçla puanını 11’e yükselterek 4. sıraya yerleşti. Fenerbahçe ise 7 puanla 13. sırada yer aldı. Kanarya’nın derbilerde Beşiktaş’a karşı Kadıköy’deki yenilmezlik serisi 17 maça çıkarken, toplamda da derbilerde Kadıköy’de yenilmezlik serisi 36 maça çıktı.

Maça tempolu başlayan Fenerbahçe önemli pozisyonlardan faydalanamazken Beşiktaş 40’ta Babel’le golü buldu. İlk yarı 1-0 Beşiktaş üstünlüğü ile geçildi, ikinci yarıda Fenerbahçe ilk bölümde zorlansa da oyuna 62’de Mathieu Valbuena’nın girmesiyle etkinliğini artırdı ve 71’de Andre Ayew skoru eşitledi: 1-1.

Son bölümde Fenerbahçe, önemli fırsatlar bulurken Beşiktaş oldukça etkisiz bir görüntü çizdi. Maçın sonunda ise Caner Erkin kırmızı kartla oyundan atıldı.

İŞTE DEV DERBİDE SAHAYA ÇIKAN İLK 11’LER: 

FENERBAHÇE: Harun, Şener, Reyes, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Ayew, Benzia, Aatif, Slimani

YEDEKLER: Volkan, Isla, İsmail, Eljif, Frey, Alper, Mehmet Ekici, Barış, Valbuena, Yiğithan

TEKNİK DİREKTÖR: Phillip Cocu

BEŞİKTAŞ:  Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner, Tolgay, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Lens, Babel

YEDEKLER: Tolga, Fatih, Roco, Necip, Dorukhan, Gökhan Töre, Ljajic, Love, Larin

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde