Fener, Galatasaray'ı 7'de 7 yaptı

Fener, Galatasaray'ı 7'de 7 yaptı

F.Bahçe, G.Saray'ı bu sezon 3 önemli branşta 7. kez yendi, yine olay çıktı

Fener, Galatasaray'ı 7'de 7 yaptı
16px
24px
10.01.2010 10:02
ABONE OLgoogle

Kanarya, futbol ve basketbolun ardından voleybolda ezeli rakibini 3-2 yendi. G.Saraylılar'ın attığı maddeler sonrası maç 15 dk. durdu.

AROMA Erkekler Voleybol Ligi'nde F.Bahçe, G.Saray karşısında setlerde 2 kez yenik duruma düştüğü maçı 3-2 kazandı. G.Saray ilk sete çok hızlı başladı. Sarı-kırmızılı ekip ilk teknik molaya kadar sadece 2 sayı verdi: 2-8. Sarı-lacivertliler moladan iyi döndü ve farkı 4 sayıya kadar indirince Cimbom mola almak zorunda kaldı. İkinci teknik mola 10-16, set ise 20-25 G.Saray'ın oldu.

TRİBÜNDEKİ gerginlik üzerine 2. setin başında hakem 2 takım kaptanı Arslan ve Dehne'yi yanına çağırıp taraftarları küfürlü tezahürat konusunda uyarmalarını istedi. 2. sete iyi başlayan taraf ilk setin aksine sarı-lacivertlilerdi ve seti 25-16 aldı. Sonraki sette ipleri ele alan G.Saray, seti 26-24 önde bitirirken 2-1 üstünlüğe ulaştı. Dördünce sette 25-23'le gülen F.Bahçe oyuna ortak oldu. Son sette ise istenmeyen ama ezeli rekabette alışılagelen olaylar yaşandı.

FENER 7'DE 7 YAPTI

CİMBOM saha değişimine 8-5 öne girdi ama F.Bahçe 9 sayılık seri yakalayınca 14-9 öne geçti. Bu esnada G.Saraylılar sahaya taş, koltuk, su şişesi gibi yabancı maddeler yağdırdı. Hakemler soyunma odasına giderken 15 dakika duran maç yeniden başladı. Cimbom, üst üste 4 sayı alıp F.Bahçe'yi titretse de sarı-lacivertli takım seti 15-13, toplam 2.5 saat süren maçı 3-2 kazandı. Maçın en skorer ismi 22 ile Coskovic'ti...

BU sezon F.Bahçe, G.Saray'ı futbolda 3-1, basketbolda erkeklerde hükmen, bayanlarda 84-77, voleybol bayanlarda 3-0, 3-0 (iki kez), erkeklerde ise ilk yarıda 3-1 yenmişti. Böylece Kanarya, G.Saray'a karşı 3 branşta 7'de 7 yaptı...

Bitime 1 sayı kala ortalık KARIŞTI

DERBİNİN bitmesine 1 sayı kala yine alışıldık olaylar yaşandı. F.Bahçe'nin maç sayısı için servis atacağı anda G.Saray tribünlerinden sahaya birçok yabancı madde atıldı. Bunun üzerine karşılaşmanın hakemleri soyunma odasına giderken, maç da 15 dakika durdu.

TAŞ BİLE VARDI

G.Saray tribünden sahaya birçok yabancı madde atıldı. Bunların içinde kırık koltuk parçalarının yanı sıra taş bile vardı.

G.Saray taraftarlarının askerlik konusunda gönderme yaptıkları Aziz Yıldırım, gülümseyerek 'Ya sabır' çekti.

Başkan Aziz Yıldırım ve asbaşkan Murat Özaydınlı, maç bitimiyle birlikte takımı alkışlarken, F.Bahçe'nin efsane oyuncularından Cemil Turan galibiyete en çok sevinen isimlerin başındaydı.

F.BAHÇE-G.SARAY: 3-2

Setler: 20-25, 25-16, 24-26, 25-23, 15-13

Süre: 143 dakika

Fenerbahçe: Divis, Yasin, Arslan, Coskovic, Özkan, Gardner, Serkan (L), Emre

Galatasaray: Dehne, Nemer, İbrahim Akşeker, Kemal, Philippe, Ahmet, Ali Peçen (L), İbrahim Emet, Semih, Caner, Murathan, Güray

Hakem: Serdar Nişancıoğlu, Aydın Ay 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde