Fener Bahçe'den TFF binasına çıkarma!

Fener Bahçe'den TFF binasına çıkarma!

F.Bahçe yönetimi TFF binasına çıkarma yaptı...

Fener Bahçe'den TFF binasına çıkarma!
16px
24px
21.12.2012 14:40
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmek üzere İstinye'deki TFF binasına geldi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun hukuktan sorumlu üyeleri Deniz Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu da Aziz Yıldırım'la beraber Demirören'le görüşmeye girdi. Ardından Fenerbahçe yöneticileri Abdullah Kiğılı ve Talat Yılmaz da TFF Genel Merkezi'ne geldi.

Yapılan görüşmede, Aziz Yıldırım'ın daha önce açıkladığı gibi, Galatasaray derbisinde futbolcuları Raul Meireles'in kırmızı kart görmesi ve sonrasında aldığı cezanın gündeme geldiği öğrenildi.
 
Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, federasyon binasından ayrılırken herhangi bir açıklama yapmadı. Gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine başkan vekili Kiğılı, ''Şu anda söylenecek bir şey yok. Gelişmelere göre bekliyoruz'' demekle yetindi.
 
Fenerbahçeli yöneticiler, Aziz Yıldırım'ın özel aracına binerek federasyon binasından ayrıldı.

Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Raul Meireles'e verilen 12 maçlık ceza hakkında TFF yöneticileri ile görüşecekler. Aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü, Portekizli oyuncuya verilen cezaya da bugün itiraz edecek.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Raul Meireles'e hafta sonu oynanan Galatasaray derbisinde hakemle girdiği diyalog nedeniyle 12 maç men cezası vermişti. Meireles gördüğü kırmızı kartın ardından maçın hakemi Halis Özkahya ile tartışmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde