Fazla su içmekten öldü!

Fazla su içmekten öldü!

Sancısını dindirmek için aşırı miktarda su tüketen bir adam hayatını kaybetti.

Fazla su içmekten öldü!
16px
24px
09.07.2008 08:37
ABONE OLgoogle

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Andrew Thornton, sekiz saatte 10 litreden fazla su içince kalp krizi geçirerek öldü. Olayla ilgili hazırlanan raporda, Thornton'un ölümünden önceki iki günde de aynı miktarda su içtiğinin anlaşıldığı ifade edildi.

Diş eti iltihabı nedeniyle sancıları olan Thornton'ın, ağrı kesici almayı reddettiği, bunun yerine aşırı miktarda su içerek ağrılarını dindirmeye çalıştığı belirtildi.

Raporda, Thornton'ın geçen Aralık ayında anne ve babasıyla birlikte yaşadığı evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Doktorların, sayıklayan ve dengesini yitiren Thornton'ın önce sarhoş olduğunu düşündükleri ancak aslında bu belirtilerin, aşırı su tüketiminin beyindeki tahribatından kaynaklandığı kaydedildi. Yapılan incelemede vücuttaki sodyum oranının normalden çok aşağıya düştüğü belirlenirken, aşırı suyun etkisini izale etmek için tuz takviyesi yapıldığı ancak Thornton'ın ertesi gün kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirtildi.

Patolog Alan Padwell, hastanın sürekli kusmasına rağmen sancılarını dindirmek için sürekli su içtiğini belirterek, Thornton'ın, vücudunu 'suyla doldurduğunu' kaydetti.

Anne Thornton, oğlunun yıllardır ağzındi ağrılardan mustarip olduğunu ancak tedavi için dişçiye gitmediğini, ağrı kesici almaya da yanaşmadığını, bunun yerine su içmek ve gargara yaparak ağrılarını azaltmaya çalıştını anlattı.

Thornton'un spor yaptığı ve fiziksel olarak herhangi bir rahatsızlığının da olmadığı belirtildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde