Fatih Portakal'a "Seni Öldüreceğim" mesajı atan genç yakalandı: İlginç savunma...

Fatih Portakal'a "Seni Öldüreceğim" mesajı atan genç yakalandı: İlginç savunma...

Fatih Portakal'ın cep telefonuna "Seni öldüreceğim" şeklinde mesaj atan 21 yaşındaki genç, emniyetin sıkı takibi sonucu yakayı ele verdi.

Fatih Portakal'a "Seni Öldüreceğim" mesajı atan genç yakalandı: İlginç savunma...
16px
24px
21.12.2017 15:07
ABONE OLgoogle

Fatih Portakal'ın cep telefonuna "Seni öldüreceğim" şeklinde mesaj atan 21 yaşındaki genç, emniyetin sıkı takibi sonucu yakayı ele verdi. Yakalanan genç, savunmasında "Gaza geldim" dedi.

Ünlü haber spikeri ve gazeteci Fatih Portakal'ı cep telefonuna gönderdiği mesajla ölümle tehdit eden kişi yakalandı. Portakal, sosyal medya hesabından yakalanan kişinin 21 yaşında bir genç olduğunu ve "Gaza geldim" diye kendini savunduğunu yazdı.

TWİTTER'DAN YAYINLAMIŞTI

Fatih Portakal, önceki gün kendisine gönderilen bir tehdit mesajını Twitter'dan yayınlamıştı. Portakal'ın başvurusu sonrası harekete geçen güvenlik güçleri mesajı gönderen kişiyi yakaladı.

"DEVLETİN MEMURLARINA TEŞEKKÜRLER"

Fatih Portakal son gelişmeyi de Twitter adresinden duyurdu: "Bilinmesi gerekir diye düşündüm: Tehditte bulunan kişi bulundu. 21 yaşında bir genç. Neden attın bu mesajı sorusuna, 'Gaza geldim' diyerek cevap vermiş. Gaza kendi mi geldi, yoksa getirildi mi bilmiyorum. Görevlerini yapan devletin memurlarına teşekkürler."

 

Portakal kendisine gelen tehdit mesajını da paylaşmıştı:

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde