Fatih Altaylı'dan gündeme bomba gibi düşen iddia: Operasyon olabilir

Fatih Altaylı'dan gündeme bomba gibi düşen iddia: Operasyon olabilir

Fatih Altaylı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir bayrağıyla ilgili sözlerinin büyütülmesinde iyi bir niyetin olmadığını öne sürerek, "Belediyelere operasyon seziyorum" dedi.

Fatih Altaylı'dan gündeme bomba gibi düşen iddia: Operasyon olabilir
16px
24px
23.06.2020 16:20
ABONE OLgoogle

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşe yazısında gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu.

Altaylı, Tunç Soyer'in izcoin ve İzmir bayrağı ile ilgili sözlerinin çarpıtığıldığını savundu ve Millet İttifakı'nın yönetiminde olan belediyelere operasyon yapılmasından kuşkulandığını söyledi.

"Tunç Soyer’in izcoin ve İzmir bayrağı ile ilgili sözleri öyle bir biçimde yansıtıldı ki, önce ben bile gizli bir örgüt toplantısında açıklanmış ve bir şekilde sızmış bölücü bir konuşma ifşa oldu zannettim.

Oysa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, turizmcilerin resmi çatı örgütü TÜRSAB yönetimi ve üyeleri ile turizm konulu açık bir toplantı yapıyordu ve ortada bir bölücülük falan yoktu."

"SANKİ BELEDİYELERE OPERASYONUN ALT YAPISI HAZIRLANIYOR"

"Ancak bir anda konu buna çevrildi. Yazılanlara bakarsanız sanki İzmir’de efeler dağa çıktı ve Tunç Soyer önderliğinde bir bağımsızlık savaşı başlatıldı.

Bu meselenin, öyle olmadığı halde bu denli büyütülmesinin arkasında iyi bir niyet olması mümkün değil. Sanki belediyelere yönelik bir operasyonun altyapısı hazırlanıyor gibi bir hisse kapıldım. Umarım yanılıyorumdur..."

NE OLMUŞTU?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Ege BTK moderatörlüğünde online bir platformda düzenlenen ‘Normalleşme Sürecinde İzmir Turizmi’ konulu toplantıda anlattığı sanal para projesi ile İzmir'in 1800'lü yıllarda bayrağının olduğu ifadeleri, Takvim gazetesinde 'Eyalet skandalı' başlığıyla haber yapıldı. 

MANSUR YAVAŞ VE EKREM İMAMOĞLU DA ENGELLENMİŞTİ

 

 

Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da pandemi döneminde yoksul vatandaşlar için bağış toplarken hükümet tarafından engellenmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde