Fatih Altaylı'dan flaş iddia: Davutoğlu, Erdoğan’a istifasını sundu

Fatih Altaylı'dan flaş iddia: Davutoğlu, Erdoğan’a istifasını sundu

Fatih Altaylı, telefonla katıldığı canlı yayında çok çarpıcı bir iddiada bulundu

Fatih Altaylı'dan flaş iddia: Davutoğlu, Erdoğan’a istifasını sundu
16px
24px
03.05.2016 04:33
ABONE OLgoogle
Fatih Altaylı, telefonla katıldığı canlı yayında çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Altaylı, Davutoğlu'nun istifasını sunduğunu ancak Erdoğan'ın bunu kabul etmediğini öne sürdü.

Gündemde büyük bir etki yaratan ‘Pelikan Dosyası’ ile ilgili yorumda bulunmak için Halk TV haber bültenine telefonla bağlanan Fatih Altaylı, çok konuşulacak açıklamalar yaptı ve çarpıcı iddialarda bulundu.

Altaylı , gündemde bomba etkisi yaratan Pelikan Dosyası için, Cemil Barlas ve diğer isimlerin hiç birinin o yazıyı yazacak kapasitede olmadığını, bunu yazan kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok yakın bir isim olduğuna emin olduğu ifade etti.

Altaylı ayrıca, kullanılan dil bakımında bu yazıyı yazan kişinin içeride neler olup bittiğien dair kesin bilgilere de sahip olduğunu iddia etti.

“DAVUTOĞLU DAHA ÖNCE İSTİFA ETTİ AMA…”

Fatih Altaylı, söz konusu yazıların da bir anlamının olmayacağını daha önce de benzer iddiaların ortaya atıldığını ve bu iddiaların hepsinin de doğru olduğunu ancak sonuçta Erdoğan’ın istediğinin olduğunu söyledi. Altaylı, Davutoğlu’nun daha önce başka bir nedenle istifasını sunduğunu ancak Erdoğan’ın bunu kabul etmediğini de güvenilir kaynaklara dayandırarak iddia etti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde