Fatih Altaylı: ''Bana bu programı anan yaptırıyor o... çocuğu''

Fatih Altaylı: ''Bana bu programı anan yaptırıyor o... çocuğu''

Habertürk TV'de yayınlanan ve Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında Altaylı'dan gazeteci Murat Ongun'a ağır küfürler...

Fatih Altaylı: ''Bana bu programı anan yaptırıyor o... çocuğu''
16px
24px
07.03.2017 04:51
ABONE OLgoogle

Habertürk TV'de yayınlanan ve Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında Türkiye'deki uzay araştırmaları incelendi.

Habertürk TV'de yayınlanan ve Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında bu akşam Türkiye'deki uzay araştırmaları incelendi. Türkiye Uzay Ajansı'nı ve Türkiye'nin uzay yolculuğunun konuşulduğu programa alanında uzman isimler de katıldı. Odatv'nin haberine göre program sırasında gazeteci Murat Ongun ile Fatih Altaylı arasında mailleşme yaşandı.

Murat Ongun, Altaylı'ya, "Belki bazıları uzayı muzayı konuşmanı ciddiye alabilir. Ama sen de ben de biliriz ki korku sana bunu yaptırır. Türkiye'de gazeteci olup, bunca gerçek arasında hayali konuşuyorsun ya, bu ayıp sana yeter. Vicdanında boğulmak iyi gelir mi? Unutulur sanma, bunları hep not alıyoruz. Hayırlısı ile sen de 17 Nisan'da özgürleşeceksin. Ama... Hayırlı akşamlar Fatih" ifadelerini yazdı.

Ongun'un bu mailine, Fatih Altaylı'nın sunduğu programın resmi mail hesabı olan "[email protected]" adresinden gelen cevapta hakaret edildiği öğrenildi. Mailde, "Bana bu programı anan yaptırıyor o... çocuğu" ifadeleriyle yanıt verildi.

Aynı adresten verilen bir diğer yanıtta ise "Ahlaksız adam. İstediğin gibi salla sonra mahkemeye gitmezsen haysiyetsizsin. Bizzat gelmezsen hatırım kalır" denildi.

Murat Ongun ise bu ifadelere, "Sana haysiyetin kitabını yazacak adalet. Öperim yanaklarından" karşılığını verdi.

Habertürk'ün kuruluşunda yer alan Murat Ongun, uzun dönem genel yayın yönetmen yardımcılığı yapmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde