Fakir milyoner: Geliri ne kadarmış?

Fakir milyoner: Geliri ne kadarmış?

Türkiye'nin en zengin işadamları arasında yer alan Kemal Gülman'ın vergi vermemek için aylık gelirini 5 bin lira olarak gösterdiği ortaya çıktı

Fakir milyoner: Geliri ne kadarmış?
16px
24px
22.09.2014 09:39
ABONE OLgoogle
Sosyetenin gözde isimlerinden Kemal Gülman (82) ve Feryal Gülman (50) daha önce gündeme şok boşanma davasıyla gelmişti. Çiftinin boşanma sürecindeki ilginç detayları TAKVİM ortaya çıkarmıştı.

Gülman çiftinin ayrılık süreci Feryal Gülman'ın, işadamı Kemal Gülman'ın kendisini 22 yaşındaki genç bir kızla aldattığını öğrenmesi ile başladı. Aldatıldığını öğrenen Feryal Gülman, eşi Kemal Gülman'a 200 milyon TL'lik boşanma davası açtı. Kemal Gülman da Feryal Gülman'ın kendisini tanınmış bir işadamıyla aldattığını iddia etti. Tam anlamıyla kördüğüme dönen çiftin boşanma davasına ilişkin yakın arkadaşları da konuşmaya başladı. İşte ailenin 21 yıllık kadim dostu, işadamının bilinmeyen yönünü Haber Müdürümüz Mevlüt Yüksel'e şöyle açıkladı: 

"HİSSELER EŞİNİN ÜSTÜNDE "

Kemal Gülman taş ticaretinden, factoringe kadar çok kazançlı işler yaptı. İlk iki karısı kendisini aldattı. Bu nedenle 4 çocuğuna servet bırakmak istemedi. İstanbul Bebek'teki köşkü ve Ulus'taki çok sayıda daireyi şirket adına aldı. Hisselerini Feryal'in üzerine yaptı. Birçok şirketinde de eşini ortak gösterdi. Feryal'e çok güvendi. Piyasadan topladığı paralar şimdi Feryal'in cebini doldurdu."

KEMAL GÜLMAN KİM?

Türkiye'nin en zengin işadamları arasında gösterilen Kemal Gülman, Gülman Grup'ta CEO'luk görevini üstleniyor. Kemal Gülman, inşaat sektörü öncelikli olmak üzere enerji, lojistik ve tersane konularında şirketleri bulunan Gülman Grup'u, eşi Feryal Gülman ile birlikte bir aile şirketi olarak yönetiyordu. Yaklaşık 25 yıldır Türkiye'nin önde gelen kurumsal gayrimenkul yatırımcıları arasında yer alan Gülman Grup, arsa, ofis, konut projeleri ve ticari gayrimenkullerden oluşan büyük ölçekli bir portföyü yönetiyor.

VERGİ VERMEMEK İÇİN

Cemiyetin gözde ismi Kemal Gülman'ın hayatı ilginç olaylarla dolu. Gülman hakkında kimsenin bilmediği şok bilgilere Haber Müdürümüz Mevlüt Yüksel ulaştı. Gebze'de yaptıkları bir iş nedeniyle Gülman ve Korkmaz Yiğit hakkında "Hileli ihale" davası açıldı. Gülman burada sanık olarak ifade verdi. İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki savunmasında ise Gülman, "Aylık 5 bin TL gelirim var" dedi. Devlete vergi vermek istemeyen Gülman'ın bu nedenle aylık gelirini düşük gösterdiği anlaşıldı.
Mevlüt Yüksel/Takvim
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde