Facianın yaşandığı Atatürk Havalimanı’nda bu sabah

Facianın yaşandığı Atatürk Havalimanı’nda bu sabah

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan katliam gibi saldırının ardından su sabah belediye ekiplerinin çalışması başladı. Facianın boyutu gündüz gözüyle çarpıcı bir şekilde ortaya çıktı.

Facianın yaşandığı Atatürk Havalimanı’nda bu sabah
16px
24px
29.06.2016 06:40
ABONE OLgoogle
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde yapılan bombalı terör saldırısının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Asma tavanların ve camlar dökülüp kırıldığı patlamada taksilerinde zarar gördüğü gözlendi.

Akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı’ndaki bombalı terör saldırısının şiddeti gün ağarmasıyla gözler önüne serildi.

Saldırının izleri bir yandan silinip yararlar sarılırken, içeriye de yolcular alınmaya başlandı. Saldırıda kullanılan bombaların şiddetiyle, liman önündeki camların patladığı, taksilerin zarar gördüğü asma tavanlarında çöktüğü görüldü.

YOLCULAR İÇERİ ALINDI

Öte yandan olay yerinde bulunan belediye ekipleri aralıksız çalışma ile yerleri yıkayarak kırılan camları temizleme çalışmalarına devam ediyor. Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen bombalı terör saldırısının ardından yolcuların tamamı güvenlik gerekçesiyle dışarı çıkarılmıştı.

Dışarı çıkarılan yolcular saat 05.00 sıralarında, ana kapıda yapılan güvenlik kontrolünün ardından tekrar içeri alındı.

Akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'nda bombalı terör saldırısı gerçekleştirilmişti.

Gerçekleştirilen saldırının ardından güvenlik gerekçesiyle yolcular limandan dışarı tahliye edilmişti.



Havalimanı önünde bulunan kavşakta, kimi vatandaşlar uyuyarak tekrar içeri alınmayı bekledi. Vatandaşlar olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından, sabah saat 05.00 sıralarında tekrar içeriye alınmaya başladı.

“İÇ HATLAR AÇILDI, ALACAKLARINI SÖYLEDİLER”

İçeri giren vatandaşlardan Tuğrul Alili, akşam saat 09.00'dan beri Bakü'ye uçuş için beklediğini ifade ederek, “ Akşam 9'dan bu yana bekliyorum. Şimdi uçağa binip binemeyeceğimi bilmiyorum”dedi.

Ailesi ile birlikte Erzurum'a gitmek için bekleyen Yasemin Çağlar ise, “Bizim uçağımız sabah saat 06.00'daydı gece saat 04.00'dan beri uçağa binmek için bekliyoruz. Erzurum'a gidiyoruz. İç hatların açıldığını ve alacaklarını söylediler” diye konuştu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde