FB, GS ve BJK ortak oluyor!

FB, GS ve BJK ortak oluyor!

Yeşil sahalarda ezeli rakip olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, ortaklığa gidiyor

FB, GS ve BJK ortak oluyor!
16px
24px
18.06.2010 07:50
ABONE OLgoogle

Abdullah Kiğılı, Galatasaray ve Beşiktaş’a ’Mağazaları kapatalım, ortak taraftar store kuralım’ teklifini götürdü. Üç kulüp arasında görüşmeler başladı.

Yeşil sahalarda ezeli rakip olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, ürün satışlarında ortaklığa gidiyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, lisanslı ürünlerinin satış mağazaları olan Fenerium, GS Store ve Kartal Yuvası’nı birleştirmek üzere çalışma başlattı.

Cnbc-e’ye konuşan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kiğılı, birleşme fikrinin kendisinden çıktığını ve olumlu karşılandığını söyledi. Kiğılı, “Çalışmalara başlıyoruz, yakın bir gelecekte de bunu açıklayacağız” diye konuştu.

3 kulübün mağazalarının tek bir “taraftar store” mağazası olarak birleşmesinin düşünüldüğünü ifade eden Kiğılı, “Kulüplerimiz satışlarını bu mağazalar içinde korner şeklinde yapabilir. Milli takım ürünleri de buralarda satılabilir” dedi. Kiğılı, birleşmeyle başta kiralar olmak üzere genel giderlerde tasarruf sağlanacağını da kaydetti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde