F.Bahçe’yi yıpratan pazarlık

F.Bahçe’yi yıpratan pazarlık

Daum tazminat konusunda geri adım atmadı, belirsizlik sürüyor

F.Bahçe’yi yıpratan pazarlık
16px
24px
25.06.2010 08:43
ABONE OLgoogle

F.Bahçe’de ‘Daum kirizi’ devam ederken Sarı - Lacivertli yönetimin Alman çalıştırıcıyla tazminat pazarlığı sürüyor. Tazminat almadan ülkesine dönmeye niyeti olmayan ve bunu da haksızlığa uğradığı gerekçesiyle inatlaşarak yapan teknik direktör Christoph Daum, son derece dikkatli davranıyor.

Özellikle Fenerbahçe’yi yıpratıcı açıklamaları nedeniyle yönetimin tepkisini alan ancak daha sonra bunları kabul etmeyen Alman teknik adam her gün Samandıra Tesisleri’ne giderek mesai yapıyor. Sağlık kontrolünden kendi istediği ve güvendiği bir hastanede geçen, Samandıra’da bakımda olan tesislerin fotoğraflarını delil niteliğinde çeken Daum şimdi yönetimden izinsiz kimseyle konuşmuyor.

Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın altında çalışmayı kabul ettiğini belirten belgeyi henüz imzalamayan ve 3 yıllık sözleşmesinin şartlarına güvenen Alman çalıştırıcı yine de tedbiri elden bırakmayarak yönetimle psikolojik savaşa devam ediyor.

Artık basına konuşmayan Daum röportaj isteklerini şu şeklide yanıtlıyor: “Ben işime devam ediyorum. Şu an yapılacak bir şey olmasa da her gün Samandıra’dayım. Röportaj konusunda ise kulüpten imzalı izin kâğıdı getirmeniz gerekiyor.”

F.Bahçe yönetiminin ise Alman teknik adamın bu profesyonel tavrı karşısında beklemeye geçtiği ve sözleşmesindeki açıkları kolladığı öğrenildi.

Daum’un avukatıyla görüşmeleri sürdüren yöneticiler deneyimli çalıştırıcının tazminatta indirime gitmemesi nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. Sezon hazırlıklarının başlamasına kısa bir süre kala Daum krizinin çözülememesi camiada endişeyle izleniyor. Alman çalıştırıcı ve yönetimin bugün bir araya gelerek konu hakkında görüşmesi bekleniyor.

Cumhuriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde