Ezurum'a 350 Milyon Liraya AVM kuruyor

Ezurum'a 350 Milyon Liraya AVM kuruyor

Başkan Küçükler, “Biz buraya alışveriş merkezi kurmak istediğimizde ve yatırımcıları davet ettiğimizde birileri bana geldi ve ‘Başkan siyasi geleceğini mahvediyorsun. Erzurum’a AVM gelemez’ diye tehdit etti.

Ezurum'a 350 Milyon Liraya AVM kuruyor
16px
24px
16.09.2011 11:45
ABONE OLgoogle

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler TEPAV sunumunu dinledikten sonra mikrofonu eline aldı ve konuşmasına “Biz de Erzurum’a son 8 yıldaki katkıyı biz yaptık sanıyorduk, meğer Turkcell yapmış” diyerek esprili bir dille başladı. Turkcell çağrı merkezinde çalışan 850 kişilik istihdamın ve yeni işe alınacak 450 kişinin Erzurum için çok şey ifade ettiğini söyleyen Küçükler, Erzurum’un duraklama ve gerileme dönemini geride bıraktığını, yeni yatırımların da yolda olduğunu söyledi. Başkan Küçükler, “Biz buraya alışveriş merkezi kurmak istediğimizde ve yatırımcıları davet ettiğimizde birileri bana geldi ve ‘Başkan siyasi geleceğini mahvediyorsun. Erzurum’a AVM gelemez’ diye tehdit etti. Biz bu söylemlere aldırış etmedik. Şimdi MNG Holding 350 milyon liralık yatırımla geliyor. Eski otobüs terminaline AVM ve rezidanstan oluşan karma bir proje yapacak. Entegre et tesisi de kurarak şehirdeki 600 bin büyük baş hayvandan daha fazla katma değer yaratmanın yolunu arayacağız” dedi. Rektör Koçak da, Turkcell’den içerik hazırlanmasında destek alarak Çağrı Hizmetleri Ön Lisans Programı’nda eğitime bu yıl başlayacaklarını belirtti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde