Eyüboğlu'ndan boşanan Alize Dinçkök teselliyi lise aşkında buldu

Eyüboğlu'ndan boşanan Alize Dinçkök teselliyi lise aşkında buldu

İki ay önce; 12 yıllık eşi Cenk Eyüboğlu'ndan boşandığını yazdığım Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök ile ilgili bomba bir haberim var!

Eyüboğlu'ndan boşanan Alize Dinçkök teselliyi lise aşkında buldu
16px
24px
18.12.2019 05:31
ABONE OLgoogle

Vefat eden babası Ali Raif Dinçkök'ün acısına dayanamayıp bunalıma girdiği, içinde bulunduğu psikolojik durum yüzünden evliliğinin bittiği konuşulan Alize Hanım, yeni bir aşka yelken açtı!

Evet; yanlış okumadınız. Üstelik yeni beyaz atlı prensi, herkesi dumura uğratacak bir kişi: Lise yıllarında başlayıp altı yıl flört ettiği gençlik aşkı Başar Kozanoğlu...

EL ELE DAVETE GİTTİLER

Görünen o ki; bunalımda olduğu konuşulan Alize Hanım, teselliyi yıllar önce evliliğin eşiğinden döndüğü gençlik aşkında bulmuş! Yıllar sonra tekrar kavuşan aşıkların ne zaman flört etmeye başladıklarını öğrenemedim!

Ancak Uğur Işık'ın evindeki yılbaşı partisine el ele giden Alize Hanım ile Başar Bey'in mutluluktan ayaklarının yere basmadığını gören birçok gözden teyit aldım.

Ne diyelim; yıllar sonra kavuşan aşıkların bu seferki mutluluğu daim olur umarım...

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde