Evrim Kırmızıtaş'ın yalı satışı kötü bitti!

Evrim Kırmızıtaş'ın yalı satışı kötü bitti!

İddialara göre; REMAX Gayrimenkul Danışmanı olan Evrim Kırmızıtaş'ın bir süre önce ünlü bir müşterisi kendisine Anadolu Yakası Boğaz Hattında yalı dairesi (Yalı) almak istediğini söylemiş....

Evrim Kırmızıtaş'ın yalı satışı kötü bitti!
16px
24px
04.08.2020 08:08
ABONE OLgoogle

Cemiyet Hayatında son dönemlerde sıklıkça yer alan ve gittiği davetlerde, açılışlarda,magazin dergilerinde boy gösteren REMAX Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş ile ilgili böyle entresean bir, iddia ve dedikodu kulağıma gelince sizlerle paylaşmadan edemedim.

SATIŞ YETKİSİ OLMAYAN YALIYI MÜŞTERİSİNE GEZDİRDİ İDDİASI

İddialara göre; REMAX Gayrimenkul Danışmanı olan Evrim Kırmızıtaş'ın bir süre önce ünlü bir müşterisi kendisine Anadolu Yakası Boğaz Hattında Yalı Dairesi (Yalı) almak istediğini söylemiş.

Bunun üzerine Kırmızıtaş, Boğaz hattında elinde olan bir kaç yeri müşterisine göstermiş, ama, ne yapıp ne edip müşterisini ikna edememiş.

KENDİSİ MÜŞTERİ GİBİ YALI'YI GEZMİŞ

Kırmızıtaş'ın iddiaya göre; müşterisinin istediği yalı ise, başka bir danışmanlık şirketinin portföyündeymiş. Kırmızıtaş, ne yapıp edip direk yalı sahibine ulaşmış. Müşterisi ile birlikte sanki kendi de müşteriymiş gibi bir güzel yalıyı gezdirdiği iddia edildi.

KIYAMET KOPUNCA MÜŞTERİSİ YALI'YI ALMAKTAN VAZGEÇMİŞ

Daha sonra yalının satış hakkı bulunan danışmanlık şirketi olayı duyunca kızılca kıyamet kopmuş ve Kırmızıtaş'ın yalı almak isteyen müşterisinin yaşanan bu olaydan sonra Kırmızıtaş ile olan diyaloğunu kestiği ve yalıyı almaktan vazgeçtiği söyleniyor.

HEM KOMİSYON GİTTİ HEM MÜŞTERİ GİTTİ

Tabiki iki gözü iki çeşme olan Evrim Hanım, hem alacağı yüklü komisyondan olmuş, hemde şimdilerde bu olay duyulur mu gayrimenkul camiasının diline düşermiyim diye bir hayli korkuyormuş. Eeeeeee; Tabiiii bu olay ve bu iddia doğru ise, birde bunun REMAX boyutu var; ünlü gayrimenkul şirketi böyle bir olayı kabullenmez gibime geliyor.

TÜRK HALKI İLE ALAY EDERCESİNE DOLAR'LA MALİKANE SATTIM DİYE VİDEO PAYLAŞTI

Kırmızıtaş; pandemi süreci devam ederken sosyal medya hesabından "BU CORONA GÜNLERİNDE BU PİYASA KOŞULLARINDA HEMDE DOLAR'LA ÇOK ÖZEL MALİKANEMİ SATTIMMMMM" paylaşımı yaparak ülkemizde Korona günlerinde zor günler geçiren insanlarla alay edercesine, aldığı komisyonun keyfi ile lüks aracında video paylaşmıştı.

Belki de ilahi adalet bu iddia eğer doğruysa ve bu olay gün yüzüne çıkarsa bu sefer Evrim Hanım'dan "Yeni Yalımı Benim Olmadığı İçin Satamadım" Videosu bekliyoruzzzz.

Bekleyip Göreceğiz.

Sacitaslan

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde