Evliliği tefeci borcu mu bitirdi?

Evliliği tefeci borcu mu bitirdi?

Oyuncu Şahnaz Çakıralp’in tefeciye borçlandığını söyleyerek eşi Prof. Dr. Murat Öncel’den sürekli yüklü miktarda para istediği için evliliğinin bittiği öne sürülüyor

Evliliği tefeci borcu mu bitirdi?
16px
24px
28.11.2011 09:44
ABONE OLgoogle

Mayıs ayında evlendiği ünlü göz doktoru Prof. Dr. Murat Öncel’le (52) boşanma aşamasında olan oyuncu Şahnaz Çakıralp (36), eşi hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atıyor.

Çiftin evlerini ayırdığını ve boşanma aşamasında olduğunu 22 Ağustos tarihli Milliyet Cadde’de haberleştirdiğimizde Çakıralp, “Aynı sitede farklı evlerde oturuyoruz ama ayrılık yok. Kim nereden bu dedikoduyu çıkarıyor? Şaka gibi... Evliliğimizde her şey yolunda” demişti. Aradan 3 ay geçti ve Çakıralp evliliğini bitirmek istediğini açıkladı ve Öncel’le ilgili olarak, “Tek kuruşunu almadım, kredi kartı bile yok, borçlarını ben ödedim. Eşlik görevlerini yerine getiremiyor, ondan korkuyorum, beni tehdit ediyor, kandırıldım” gibi iddialar ortaya attı.

Eşyalarını evden dışarı attı

Çiftin yakın çevresi ve komşuları ise Çakıralp’in boşanma davası öncesi haklı görünebilmek için bu iddiaları gündeme getirdiğini belirtiyor. İddiaya göre Ulus Lotus Evleri’nde birbirine yakın apartmanlarda oturan Murat Öncel ile Çakıralp geçen yılbaşı öncesi bir partide tanıştırıldı.

Öncel, Çakıralp’in ne iş yaptığını bile o gece öğrendi. Daha sonra sık sık görüşmeye başlayan çift, aynı evde yaşamaya başladı. Öncel, Çakıralp 600 metrekare büyüklüğündeki kendi bahçe katında oturmak istemeyince onun kiralık evinde kalmaya başladı. Çift 5 ay içinde evlendi.

Çakıralp, evlilik öncesi ve sonrası tefeciye borçlandığını belirterek eşinden defalarca elden yüklü miktarlarda nakit para aldı. Geçen ağustos ayında, evliliklerinin 3. ayında ise çiftin arasında büyük bir tartışma çıktı. Çakıralp, para vermek istemeyip kendisiyle tartışan Öncel’e öfkelenip eşyalarını dışarı attı. Olaya komşular da tanık oldu. Kendi evine geçen Öncel, Çakıralp’le bir daha yüz yüze hiç görüşmedi. Çiftin arası da bu kavganın ardından bir daha düzelmedi.

Şahnaz gitti, kızları geldi

Oscar ödüllü göz doktoru Murat Öncel, Çakıralp’le evlenince arasının bozulduğu kızlarıyla önceki gün İstinye Park’ta alışveriş yaptı. Ünlü doktor son günlerde kendisini sürekli suçlayan eşi Çakıralp’e boşanma davası açmaya karar verince kızlarıyla da aralarındaki buzları eritti. Flaşlar patlayınca keyfi kaçan Öncel, “Kızlarımla alışverişe çıktık. Boşanma konusuyla ilgili kesinlikle konuşmayacağım. Her şeyi mahkemeye sunacağım” dedi.

Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde