Evli Erol Aksoy kendini nasıl savundu?

Evli Erol Aksoy kendini nasıl savundu?

Bodrum’da esmer bir güzelle tekne turunda görüntülenen evli işadamı Erol Aksoy, kendini nasıl savundu?

Evli Erol Aksoy kendini nasıl savundu?
16px
24px
29.07.2010 07:22
ABONE OLgoogle

Bodrum’da esmer bir güzelle tekne turunda görüntülenen evli işadamı Erol Aksoy, “O kadını tanımıyorum” dedi.

Aşk iddiasına güldüm        

* Fotoğraflarının çekildiği sırada teknede yalnız olmadıklarını belirten Erol Aksoy, meçhul güzelin işletmeci Emre Ergani’nin arkadaşlarından biri olduğunu ileri sürdü. “O kadın arkadaşı ben de tanımıyorum” diyen ve “yasak aşk” iddialarına güldüğünü belirten işadamı, “Kadın size sarılmış gibi görünüyor” sorusuna, “Evet öyle görünüyor ama gerçek öyle değil. Dikkat ederseniz o arkamda dururken ben kendimi çekiyorum” diye yanıt verdi.

Baş başa değildik

* Ünlü işadamı sözlerine şöyle devam etti: “Ajda Pekkan’ın konserinden önceydi... O kadın, Emre Ergani’nin denize girmek için açıldığımız sırada tekneye binen arkadaşlarından biri olmalı. Fotoğrafta baş başa gibi gözüküyoruz ama o sırada başka insanlar da var yanımızda. Anlık bir kare bu... Fotoğrafın altına ‘aşk’ yazıldığı için çok güldüm açıkçası...”   

Beni bu işlere bulaştırmayın

Erol Aksoy’un eşi İnci Aksoy ise olay görüntülerinden ardından şunları söyledi: “Ben bursiyerleri olan bir vakfın yönetim kurulu başkanıyım ve adımın bu tür haberlerle anılmasını istemiyorum. Dolayısıyla konuşmayacağım. Ayrıca Erol Bey bir pop yıldızı ya da oyuncu değil, işadamı. Biriyle görülebilir de, baş başa yemek yiyebilir de. Bunu bu kadar abartmaya gerek yok.”   

Kelebek

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde