Evine hoş geldin: Fenerbahçe'de ikinci Ersun Yanal dönemi

Evine hoş geldin: Fenerbahçe'de ikinci Ersun Yanal dönemi

Phillip Cocu ile resmen yollarını ayıran Fenerbahçe, teknik direktör Ersun Yanal ile anlaşma sağladı.

Evine hoş geldin: Fenerbahçe'de ikinci Ersun Yanal dönemi
16px
24px
14.12.2018 07:27
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe, 2013-2014 sezonunda A Takımı teknik direktörlüğü yapan ve Fenerbahçe'yi şampiyonluğa ulaştıran Ersun Yanal ile 1.5 yıllığına anlaştı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, futbol A takımı teknik direktörlüğü için 2013-2014 sezonunda da takımımızı çalıştıran ve Fenerbahçe'mizi şampiyonluğa ulaştıran Ersun Yanal ile 1.5 yıllığına anlaşma sağlamıştır.

Dün gece resmi imzaların atılması ile Fenerbahçe ailemize katılan Ersun Yanal'a 'yuvana hoş geldin' diyor, hep birlikte nice başarılar yaşamayı diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe'nin 1.5 yıllık sözleşme imzaladığı Ersun Yanal, anlaşma sonrası Şükrü Saraçoğlu Stadı'na gelerek Sportif direktör Damien Comolli ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında MKE Ankaragücü'ne karşı alınan 3-1'lik yenilginin ardından Hollandalı teknik adam Phillip Cocu'nun görevine son verildiğini duyurmuş ve o günden bu yana maçlara Cocu'nun yardımcılığını yapan Erwin Koeman yönetiminde çıkmıştı.  

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde