Evine 120 Bin TL'ye yatak alan işadamı kim?

Evine 120 Bin TL'ye yatak alan işadamı kim?

Hangi işadamı, Vaniköy’deki yalısına dünyanın en özel yatağı Hastens Vividus aldı.

Evine 120 Bin TL'ye yatak alan işadamı kim?
16px
24px
12.01.2011 14:16
ABONE OLgoogle

İş dünyasının renkli ve başarılı ismi Ali Ağaoğlu, Vaniköy’deki yalısına dünyanın en özel yatağı Hastens Vividus aldı.

Yaşam kalitesine yatırım yapması ile tanınan ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu da 60.000 euro değerindeki dünyanın en özel yatağı olan Hästens Vividus satın aldı. Dünyada kraliyet aileleri tarafından kullanılan Hästens Vividus, Hollywood ünlülerinin de tercih ettiği bir yatak. Brad Pitt, Angelina Jolie,  Tom Cruise, Berlusconi gibi isimlerin kullandığı Vividus, sahibi için kişiye özel olarak üretiliyor ve yatağı yapan Hästens ustasının imzasını taşıyor.

“Yaşam kalitesine önem veririm”

Yoğun iş temposundan dolayı bazen çok yorulduğunu ve kendini ödüllendirmek için dünyanın en pahalı yatağını satın aldığını belirten Ali Ağaoğlu “ Ne demişler aslan yatağından belli olur, yaşam kalitemi arttıran her şeye yatırım yaparım” dedi

Hästens, 150 yıldan uzun bir süredir tamamen doğal malzemeler kullanarak el yapımı yataklar üretiyor. En iyi doğal malzemeler kullanılarak yaklaşık 3 ayda tamamen el işçiliğiyle yapılan Vividus,  at yelesi, pamuk, keten ve yünün mükemmel dengesiyle üretiliyor.

At yelesinden üretilen Hästens yataklarının fiyatı 1350 euro’dan 60 bin euro’ya kadar değişiyor. Tek kişilik Hästens yatak 1350, çift kişilik olan model ise 3500 avro’dan satılıyor. Markanın en prestijli modeli olan Vividus ise 60 bin euro’luk etikete sahip.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde