Ethem Sancak'ın yeğeni paranın kaynağını buldu

Ethem Sancak'ın yeğeni paranın kaynağını buldu

Es Medya patronu Ethem Sancak'ın yeğeni Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Para kazanmak istiyorsan iş dönüşümde” diye konuştu.

Ethem Sancak'ın yeğeni paranın kaynağını buldu
16px
24px
05.05.2016 07:53
ABONE OLgoogle
İzmir’e 2 milyar liralık yatırım yapan Folkart Yapı, kentsel dönüşüme girecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aşık iş adamı Ethem Sancak'ın yeğeni Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Para kazanmak istiyorsan iş dönüşümde” diye konuştu.

İZMİR’de 2 milyar lira yatırımla 8 projeye devam eden Folkart Yapı, 500 milyon lira değerinde yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İzmir Bornova’da inşa edilecekleri ‘Folkart Time’ projesinin tanıtım toplantısında konuşan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak “ İnşaat sektörünün geleceği kentsel dönüşümde. Biz de bu alanda önemli bir aktör olmak istiyoruz. Para kazanmak istiyorsan iş dönüşümde” dedi.

Türkiye genelinde 6.5 milyon, İzmir’de 315 bin riskli yapı olduğunu belirten Sancak, hem İstanbul hem de İzmir’de 2017’de dönüşüme gireceklerini ifade etti. Dönüşüm için çalışmalara başladıklarını dile getiren Sancak “İstanbul’da merkezde olacağız. Levent, Etiler ve Kağıthane’de proje planlıyoruz. İstanbul’a iddialı bir giriş yapacağız” diye konuştu. Dönüşümün 20-30 yıl süreceğini belirten Sancak 6 milyon riskli yapı yerine yaklaşık 12 milyon yeni ev yapılacağını ifade etti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde