Estetik harikası ortaya çıktı!

Estetik harikası ortaya çıktı!

Feryal Gülman'ın, 200 milyon liralık boşanma davası açtığı Kemal Gülman'ın, güzelleşmek uğruna 81 yaşında bıçak altına yattığını okumuştunuz.

Estetik harikası ortaya çıktı!
16px
24px
16.12.2013 08:55
ABONE OLgoogle

Eşi Feryal Gülman'ın, 200 milyon liralık boşanma davası açtığı Kemal Gülman'ın, güzelleşmek uğruna 81 yaşında bıçak altına yattığını geçen hafta bu köşede okumuştunuz.

En son 18 Kasım'da Fransız Konsolosluğu'nda boy gösteren ve ardından sırra kadem basan Gülman'ın kendini, ünlü estetik cerrah Serdar Eren'in marifetli ellerine bıraktığını yazmıştım. Beş saatlik bir operasyon geçiren Gülman'ı geçen hafta görenler, delikanlı gibi gözüktüğünü söylemişlerdi. Kemal Bey'in estetikli halini cuma günü Vakko'nun Zorlu mağazasının açılışında görme şerefine nail olunca, az bile söylediklerini düşündüm!

SERDAR EREN SIKI BİR İŞ ÇIKARMIŞ

Serdar Eren, Kemal Gülman'ın yüzünde gerçekten 'sıkı' bir iş çıkarmış. Kadınların randevu alabilmek için kapısında kuyruk olduğu Serdar Eren; Gülman'ın yüzüne, Hollywood ünlülerinin de sıklıkla başvurduğu bir yöntem olan, alt göz kapağı ile orta yüz germe operasyonu uygulamış.

Dünyaca ünlü aktör Michael Douglas'ın da yaptırdığı bu operasyonda; kirpik dibinden ince kesiyle girilerek hem alt gözaltı torbalanması gideriliyor, hem de orta yüz bölgesi gerilerek yukarı çekiliyor.

Eren, Gülman'a yüzüne el atmışken, gıdı ve boyun germe operasyonunun yanı sıra, üst göz kapağı ile birlikte şakak germe operasyonu da yapmış. Kısaca, Gülman'ın yüzünü en az 20 yıl geriye götürmeyi başarmış.

Bekarlık günlerinde daha genç gözükmek için bu yaşta büyük cesaret gösterip narkoz alan Kemal Bey, cesaretinin karşılığını da almış doğrusu...

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde