Eskisi gibi ekranları izlemeye başladım!

Eskisi gibi ekranları izlemeye başladım!

İş Bankası Genel Müdürü Bali "Ben uzun yıllardır ekran izleme alışkanlığımı bırakmıştım, şimdi kurları, faizleri izliyorum" dedi.

Eskisi gibi ekranları izlemeye başladım!
16px
24px
14.02.2014 08:53
ABONE OLgoogle

Piyasalarda yaşanan son dalgalanmalarla birlikte eski alışkanlıkların geri geldiğini söyleyen İş Bankası Genel Müdürü Bali "Ben uzun yıllardır ekran izleme alışkanlığımı bırakmıştım, şimdi kurları, faizleri izliyorum" dedi.

İŞ Bankası ana sponsorluğunda düzenlenen "10. KOBİ Zirvesi", "Rekabetin Gücü İçin Uluslararasılaşma ve Bilgi Deneyimi" ana temasıyla gerçekleşti.

 Türkiye'nin bu defa ilk kez emsal grup ülkelere nazaran uluslararası konjonktürde yaşanan dalgalanmalardan biraz daha etkilenmeye başladığını belirten İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali konuşmasında şunları kaydetti:

TOLERE EDEBİLİRİZ

 "İşlerimizde rutin süreçlerinde yönetebilir olma lüksü edinmiştik, şimdi eski heyecanlı günlerimize geri dönüyoruz. Ben uzun yıllardır ekran izleme alışkanlığımı bırakmıştım, şimdi yeniden kurları, faizleri izliyorum. Artık rutin değil her hassasiyetle işimize yeniden daha farklı perspektifle eğilmeyi gerektiren bir dönemden geçiyoruz. Çok karamsar olmak gerektiğini düşünmüyorum. Türbülansı tolere edebilecek alanımız var."

HER UÇAK BİR ARA TÜRBÜLANSA GİRER

 ZİRVEYE katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da, dış güçlere vurgu yaparak şunları söyledi: Dış etkiyle başlayan ama iç siyasi veya sosyal bazı tartışmalarla alevlenen konjonktürü kesinlikle kalıcı görmeyin, bunlar geçicidir. Her uçak bazen türbülansa girer. Ama her türbülansa giren uçak düşer, diye düşünürsek herhalde şu anda hiç birimiz buralarda olamazdık.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde