Eski ile yeni bakan arasında 'Yolsuzluk' gerginliği

Eski ile yeni bakan arasında 'Yolsuzluk' gerginliği

Eski Tarım Bakanı Faruk Çelik ile şimdiki bakan Fakıbaba arasında 'Yolsuzluk' gerginliği..

Eski ile yeni bakan arasında 'Yolsuzluk' gerginliği
16px
24px
05.09.2017 11:19
ABONE OLgoogle

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba gübre ve mazot desteklerini tarla sahiplerine vereceğini belirtirken, "Erkek olan şimdi yolsuzluk yapsın görelim" ifadesini kullandı. Eski Tarım Bakanı Çelik ise, "Sorumlu siyasetçi ne konuştuğunu bilir yada varsa bir şey gereğini yapar" dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, usulsüz fatura ile yolsuzluk yapanları uyarıp, “Tapu sahibi İstanbul’da başka bir işle iştigal ediyor. Ama ben gübre, mazot ve primleri tapu sahibine veriyorum. Halbuki tarlayı işleten farklı bir insan. Ha bundan neden vazgeçildi. Haklı olarak benden önceki arkadaşlar ‘yav yolsuzluklar vardı, yolsuzlukları önlemek için vazgeçtik’ diyor. Erkek olan şimdi yolsuzluk yapsın, göreyim bakayım” dedi.

Bakan Fakıbaba uyardı: Erkek olan şimdi yolsuzluk yapsın

Fakıbaba’nın bu sözleri üzerinden birkaç saat geçtikten sonra önceki Tarım Bakanı Faruk Çelik’in attığı tweet dikkat çekti.

">4 Eylül 2017
Bu tweet’in ardından iki bakan arasında gerginlik olduğu yorumları yapıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde