Eski eşini tehditten gözaltına alınan Murat Başoğlu tanınmaz halde

Eski eşini tehditten gözaltına alınan Murat Başoğlu tanınmaz halde

Sunucu Murat Başoğlu, eski eşi Hande Bermek'i tehdit, Bermek'in arkadaşını da darp ettiği suçlamasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Başoğlu, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Eski eşini tehditten gözaltına alınan Murat Başoğlu tanınmaz halde
16px
24px
31.10.2018 11:11
ABONE OLgoogle

Bodrum'un Gündoğan mahallesinde meydana gelen olayda, sunucu Başoğlu'nun eski eşi Hande Bermek'i tehdit ettiği ve Bermek'in yanındaki bir arkadaşını da darp ettiği öne sürüldü.

Şikayet üzerine jandarma ekiplerince gözaltına alınan Başoğlu, hakkında işlem yapılarak adliyeye sevk edildi.

Burnunda yara bandı bulunan ve gazetecilere görüntü vermemek için kapüşon taktığı gözlenen Başoğlu, jandarma nezaretinde koşarak adliyeye girdi.  Ünlü sunucu Murat Başoğlu gözaltına alındı

Başoğlu, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile ilişki yaşadığı iddiasıyla 'hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan hakkında soruşturma başlatılan Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek Başoğlu, geçen yıl eylül ayında Kuşadası Adliyesi'nde mal paylaşım protokolü imzalayıp, anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada geçen mart ayında her iki sanık için beraat kararı çıkmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde