Eski Yeni Şafak yazarı açtı ağzını yumdu gözünü: Bütün gün kızlarla...

Eski Yeni Şafak yazarı açtı ağzını yumdu gözünü: Bütün gün kızlarla...

Kemal Öztürk’ün tartışma yaratan açıklamalarına Yeni Şafak’ın eski yazarı Ali Murat Güven’den dikkat çeken bir karşılık geldi...

Eski Yeni Şafak yazarı açtı ağzını yumdu gözünü: Bütün gün kızlarla...
16px
24px
19.11.2019 05:49
ABONE OLgoogle

Anadolu Ajansı’nın eski Genel Müdürü Kemal Öztürk, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın basın danışmanı olduğu yıllara ait çarpıcı bilgiler paylaşmıştı.

Kemal Öztürk bugün muhalif bilinen bazı gazetecilerin, o dönemlerde yöneticisi oldukları gazetenin ertesi günkü manşetini kendisine talep etmeden gönderdiklerini söylemişti.

Kemal Öztürk, "Bugün çok bağımsız ve çok özgür gazetecilik yaptığını söyleyen arkadaşlarımız, ben istemeden ertesi günün gazete manşetini bana gönderiyordu, uygun mudur diye soruyordu öyle yayınlıyordu. Bugün meydan okuyanların şerecesini iyi biliyorum ama bende kalacak" demişti.

Kemal Öztürk’ün tartışma yaratan açıklamalarına Yeni Şafak’ın eski yazarı Ali Murat Güven’den dikkat çeken bir karşılık geldi.

İsim vermeden Öztürk’ü eleştiren Güven, Öztürk’ü “yavaş yavaş muhalif mücahit pozlarına bürünen adam” olarak nitelendirdi.

Öztürk’e “hedonist ve düşük ahlaklı” diyen Güven, paylaşımında Öztürk’ün Yeni Şafak’ta çalıştığı dönemde  haberleri beğenmediği belirterek, “Hiçbir şey üretmeden, bütün gün oturup karı kızla telefonda muhabbet ederek en yüksek maaşı o alıyor. Gönderdiğim haberlere ‘O haber küçük ben ona gitmem, beni daha büyük habere gönder’ diyerek itiraz ediyor”  ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde