Eski IMF başkanı, toplu seks seanslarını anlattı

Eski IMF başkanı, toplu seks seanslarını anlattı

Strauss-Kahn, çok serbest bir seks hayatı olduğunu ortaya koyuyor.

Eski IMF başkanı, toplu seks seanslarını anlattı
16px
24px
01.12.2011 17:12
ABONE OLgoogle


Eski IMF başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın yakın arkadaşı Fransız gazeteci Michel Taubmann'ın yazdığı ve bugün yayımlanan bir kitapta Strauss-Kahn, çok serbest bir seks hayatı olduğunu ortaya koyuyor.

Kitapta, ilkbahara kadar Fransa cumhurbaşkanlığı seçiminin en iddialı adaylarından biri gözüyle bakılan Strauss-Kahn'ın bir komplo kurbanı olduğu savunuluyor. "DSK Davası: Karşı-soruşturma" adlı kitapta, New York'taki otel odasında Strauss-Kahn'ı cinsel saldırıda bulunmakla suçlayan kat temizlikçisi Nafissatou Diallo'ya, Fransız politikacıyı karalama planına karıştığı ve Strauss-Kahn'a IMF tarafından verilmiş Blackberry telefonu çalmış olabileceği suçlaması yöneltiliyor.
 
'ÇIPLAK VÜCUDUMA ANLAMLI BİR BAKIŞ ATTI'

 Dominique Strauss-Kahn, kitapta, olayı anlatırken, "Nafissatou Diallo ile, o, karşılıklı rızaya dayalı, ama aptalca ilişkiye girmeseydim hiçbir şey olmayacaktı. O gün, başka tüm olayların da kapısını açmış oldum." diyor. Kitapta, "Otel odasındaki banyodan çıplak halde çıkan IMF başkanı, Nafissatou Diallo ile karşı karşıya kaldı. Gineli kadın şaşırmış ama korkmamış görünüyordu. Diallo kapıya doğru yöneldi ama hiç de acelesi yok gibiydi." diye yazan Michel Taubmann, Nafissatou'nun Strauss-Kahn'ın çıplak vücuduna anlamlı bir bakış attığını, Strauss-Kahn'ın da bunu bir teklif olarak değerlendirdiğini ve cinsel ilişkiye girildiğini anlatıyor.
 
'TOPLU SEKS SEANSLARINA KATILDIM'

 Çeşitli defalar toplu seks seanslarına katıldığını itiraf eden Dominique Strauss-Kahn, bununla birlikte bilerek seks işçilerine para vermediğini anlatıyor. "Çiftlerin değiş tokuş edildiği partilere katıldım, doğru. Ama bu tür gecelere katılanlar genellikle fahişeler olmaz. Biri size kadın arkadaşını tanıştırdığında, kadının fahişe olup olmadığını sormazsınız." diyen Strauss-Kahn, siyaset ve iş dünyasında serbest seks hayatı yaşayan tek kişinin kendisi olmadığını ve yaptığı hiç birşeyin yasalara aykırı olmadığını savunuyor.
 
New York'da açıklama yapan Diallo'nun avukatları Kenneth Thompson ve Douglas Wigdor, Taubmann'ın kitabındaki iddialara tepki gösterdiler. Avukatların açıklamasında Diallo'nun eski IMF başkanına ait Blackberry telefonu çalmış olabileceği, Strauss-Kahn'a anlamlı bakış atarak ardından da sert ve tacizkar cinsel hareketlerine rıza gösterdiği iddialarının, tamamen hayal ürünü olduğu belirtildi. (BBC Türkçe)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde