Eşine kızgınlığını oğlundan çıkarıyor

Eşine kızgınlığını oğlundan çıkarıyor

Her yerde Feryal Hanım'a ne kadar kızgın olduğunu söyleyen Kemal Bey'in bu kızgınlığını, oğlu Aslan'dan çıkarıyor..

Eşine kızgınlığını oğlundan çıkarıyor
16px
24px
14.01.2014 08:24
ABONE OLgoogle

Feryal Gülman, kendisini aldattığı gerekçesiyle 81 yaşındaki eşi Kemal Gülman'a 200 milyon liralık boşanma davası açmıştı.

Feryal Hanım mahkemeden, 17 yaşındaki oğulları Aslan'a 25 bin lira, kendisine de 200 bin liralık tedbir nafakası bağlanmasını istemişti.

Ancak boşanma süreci, epey sıkıntılı geçecek gibi görünüyor! Her yerde Feryal Hanım'a ne kadar kızgın olduğunu söyleyen Kemal Bey'in bu kızgınlığının, oğlu Aslan'ı da etkilediğini duydum!

ŞİRKETE GİREMEMİŞ

Sosyetede konuşulanlara göre Kemal Bey; İsviçre'deki The Tasis School'da öğrenim gören oğlu Aslan'ı, yeni yıl tatilinde İstanbul'a geldiğinde, şirketinden içeri sokmamış! Büyük bir şokla danışmadan geri dönen Aslan, ikinci şoku da eğitimiyle ilgili yaşamış.

Gülman çifti, daha sorunlar patlak vermeden Aslan'ın üniversiteyi Amerika'da okumasına karar vermişti. Aslan'a uygun ve güzel bir okul bulmak için de, bu işi yapan bir ajansla anlaşmışlardı. Ancak Kemal Bey, oğluna okul arayan ajansın parasını vermiyormuş!

Eşine kızgın olan Kemal Bey, herhalde sırf Feryal Hanım'ın canı acısın diye bunu yapıyor. Artık karı-kocanın arasında yaşananlara bir şey diyemeyeceğim ama Kemal Bey'in eşine karşı oğlunu kullanması çok kötü. Zaten anne-babası boşanacağı için çok üzgün olan Aslan, bence bunları yaşamamalı.

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde