Esenyurt eski belediye başkanı Necmi Kadıoğlu, konut mağdurlarına çıkıştı: Bedelini ödeyeceksiniz

Esenyurt eski belediye başkanı Necmi Kadıoğlu, konut mağdurlarına çıkıştı: Bedelini ödeyeceksiniz

Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendini eleştirenlere yanıt verdi. Kendi döneminde yapılan hizmetleri sıralayan Kadıoğlu, konut mağdurlarına da "Sizi dava edeceğim" dedi.

Esenyurt eski belediye başkanı Necmi Kadıoğlu, konut mağdurlarına çıkıştı: Bedelini ödeyeceksiniz
16px
24px
14.07.2020 11:48
ABONE OLgoogle

2 buçuk sene önce sağlık sebeplerini gerekçe göstererek istifa eden Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. 

600 bin kişi aptal değil

"2009'dan 2019'a kadar bu ilçeye gelen 600 bin kişi aptal değil" diye konuşan Necmi Kadıoğlu, "Türkiye'de bir başka örneği yok. Şimdi bazı siyaset yalakaları birilerine yaranmak için laf ediyor. Bu ilçede attığınız her adım, gittiğiniz her yol, geçtiğiniz her köprü, baktığınız elektrik lambaları, yaktığınız doğalgaz, o bana ve eşime küfrettiğiniz telefonunuzun fiber alt yapısı, oturduğunuz eviniz, hastaneler, sağlık ocakları, muhtarlıklar, o devasa şehir parkları, kütüphaneler, kültür merkezleri, statlar, spor sahaları, spor merkezleri kapalı pazarlar, otoparklar, cem evleri, camiler, okullar, hizmet aldığınız tüm devlet binaları, halkın yaşamını kolaylaştıran hizmetler... Bunları siz yaşayanlar için yaptım ve şuan ben yokum. Siz istifade ediyor üstüne üstelik, aileme, eşime varıncaya kadar hayasızca küfür ediyorsunuz" dedi.  Ekrem İmamoğlu: Esenyurt bir imar faciasıdır

Sabretmek emin bir yoldur

"Size bunu hesabını sormak bana zor mu sanıyorsunuz!" diye konuşan eski başkan Kadıoğlu, "Çok kolay ama yargı gerekeni yapar. Şimdi ismimin verildiği yerlerle ilgili bu vekil laf etmiş. Bunları ben yaptım arkadaşlarım layık gördüler. Hakeza başlıca; Doğan Araslı Bulvarı, Deniz Gezmiş Caddesi, Fikri Sönmez Caddesi, Nazım Hikmet Bulvarı, Türkan Saylan Sokak, Fazıl Say Sokak, daha birçok isim ne hizmet yapmışlar bu yerleşim yerine! AK Parti Grubu olarak bu isimleri kaldırmak bize zor değildi. Ama bizim farkımız burada ortaya çıkıyor. Şimdi birileri de bir şeyler yapsın ve kimin ismini layık görürse versinler. Son olarak; Bana atfettiğiniz o çirkin yakıştırmanın ben hem dava edeni hem de mağduruyum. Sabrediyorum, zira sabretmek emin bir yoldur. Umarım bu açıklamadan sonra bana ve eşime küfreden biri ya da birileri çıkmaz" diye konuştu.  Esenyurt'ta yeni bir vurgun daha! 540 aile dolandırıldı mı?

Beni dava edin

Sosyal medya hesabı üzerinden eleştirilere yanıt veren Kadıoğlu, Esenyut'ta yaşanan konut mağduriyeti hakkında önemli açıklamalar yaptı. Necmi Kadıoğlu, "Sürekli belli şahıslar bunlar 30 kişi civarında. İfade etmek istiyorum ki sizi dava edeceğim. Ve rica ediyorum siz de beni dava edin. Masrafınızı da ben vereceğim. Kamuoyu bilsin ki; 450 müteahhittten 10 kadarı nitelikli dolandırıcılık diyebileceğimiz, beceriksizlik ve ekonomik yetersizlik gibi nedenlerden sizlerle beraber 7 bin civarı kişinin mağduriyetine sebep olmuşlardır. Konu sizlerin ve belediye olarak bizim suç suyurusu sonucu yargıya intikal etmiş ve bu müteahhitler tutuklanmıştır. Yani konu yargıda ve siz takip ediyorsunuz. Peki bana yaptığınız o düzeysiz ithamlar doğru olsaydı benim ifadem alınmaz mıydı? Onun için beni dava edin diyorum. Edemezsiniz çünkü bu konuda haklı değilsiniz. Kime hizmet ettiğinizi de biliyorum. Çok üzgünüm ama bana hakaretlerinizden dolayı ben sizi dava edeceğim" ifadelerini kullandı.  Kurtlar Vadisi’yle konut soygunu: 100 bin mağdur var

Bedelini ödeyeceksiniz

"Bazı müptezeller organize edilmiş siyasi saiklerle bana saldırıp duruyorlar" iddiasında bulunan Necmi Kadıoğlu, "İçlerinden biri de; Şurada şu kadar dairesi var, şu kadar dükkanı var, şu firmanın gizli ortağı gibi yaklıştırmalar yapmış. Sizleri de dava edeceğim. Umarım kaçmadan adam gibi ifadenizi verir bu dediklerinizi ispatlarsınız. Birilerine siyasi yalakalık yapmanın bedelini ödersiniz" şeklinde konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde