Erzincan'a otomotiv fabrikası kurulması için düğmeye basıldı

Erzincan'a otomotiv fabrikası kurulması için düğmeye basıldı

ERZİNCAN’a Otomotiv Fabrikası kurulması yönünde çalışmalar başlatıldı.

Erzincan'a otomotiv fabrikası kurulması için düğmeye basıldı
16px
24px
25.04.2016 16:14
ABONE OLgoogle
Erzincan'a  Otomotiv Fabrikası kurulması yönünde çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda, AR.KARSA A.Ş Organize Sanayi Bölgesine otomotiv fabrikası kurmak için gerekli girişimleri başlattı.
 
Organize Sanayi Bölgesine ilerleyen aylar içinde fabrikanın temelinin atılacağını ifade eden AR.KARSA. A.Ş Genel Müdürü Özgür Rafi, Erzincan için ciddi sayıda istihdam sağlayacak ve kentin  sanayileşmesi anlamında temel taş olacak tesisin kurulması için gerekli çalışmaların başlatıldığını ifade etti.

Rafi, tesisin ilerleyen aylar içinde temelinin atılacağını belirterek, "En çok 18 ay içerisinde üretime geçmeyi planlıyoruz" dedi.  Ak Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram ise fabrikanın Erzincan’a hayırlı olması temennisinde bulunduğunu belirterek, "Yatırımı yapan firmaya teşekkür ediyorum. Erzincan’ımıza istihdam sağlayacak, özel sektörde yatırım yapanlara her zaman desteğimiz devam edecektir. Organize sanayimizin 6. Bölge kapsamına alınabilmesi adına Ekonomi Bakanlığımızla yürüttüğümüz çalışmalar hızla devam etmektedir.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde