Ersun Yanal neden istifa etti?

Ersun Yanal neden istifa etti?

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ekibi ile birlikte görevinden istifa etti.

Ersun Yanal neden istifa etti?
16px
24px
18.03.2007 18:44
ABONE OLgoogle

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ekibi ile birlikte görevinden istifa etti.

ŞARTLAR ZORLADI

Vestel Manisaspor'dan istifa eden teknik direktör Ersun Yanal, oluşan şartların kritik bir karar vermesini gerekli kıldığını bildirdi.

Yanal, yaptığı yazılı açıklamada, Vestel Manisaspor'da vizyonu ve hedefleri doğrultusunda göreve başladığını belirtti. Ersun Yanal şöyle devam etti:

''Amacım kulübüme ve Manisa halkına uzun süre hizmet vermekti. Bu amaçla sorumluluklarım çerçevesinde, gerçekçi bir planlama ve bütünlük içerisinde ilk devreyi lig dördüncüsü olarak tamamladık. Büyük hedeflerimiz devam ederken ikinci devreyle beraber elimizde olmayan nedenler ve oluşan ortam sonucu arzu etmediğimiz bir duraklama içine girdik.

Sporcularımızın arzusu, teknik ekibin şartları yeniden yönetmesiyle beraber ortaya konan stratejik hamlelerimiz durağanlaşan durumumuza oyun açısından biraz hareket getirmiş olsa da yakın gelecek açısından istediğimiz güçlü etkiyi yaratamayacağı düşüncesi, kritik bir karar vermemi gerekli kılmıştır. Vestel Manisaspor teknik direktörlüğü görevinden ayrılırken, futbola katkısı ve ilgisiyle bizleri onurlandıran Sayın Ahmet Nazif Zorlu'ya, başkanımız sayın Haluk Çubukçu'ya ve yönetim kuruluna, sevgili futbolcularıma ve Manisa halkına desteklediklerinden dolayı teşekkür ediyorum.''

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde