Ersan Gülüm rekor ücrete Çin' transfer oldu

Ersan Gülüm rekor ücrete Çin' transfer oldu

Ersan Gülüm için geçtiğimiz yaz aylarında Beşiktaş'ın kapısını çalmaya başlayan Çin takımları rekor para teklif edince...

Ersan Gülüm rekor ücrete Çin' transfer oldu
16px
24px
04.02.2016 08:54
ABONE OLgoogle
Ersan Gülüm için geçtiğimiz yaz aylarında Beşiktaş'ın kapısını çalmaya başlayan Çin takımlarının arasından sıyrılan Hebei China Fortune, 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında bu transferi gerçekleştirdi. 

Ersan Gülüm'ün Hebei Fortune'dan 3 yıl için 10 milyon Euro alacağı öğrenilirken, Beşiktaş'ın devre arasında gönderdiği stoper sayısı da 3 oldu.

Pedro Franco'yu Arjantin'e, Miloseviçci de Almanya'ya gönderen Siyah Beyazlılar, buna karşılık Getafe'den Alexis ve Hannover 96'dan Marcelo'yu almıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in tüm karşı çıkmalarına rağmen hem Çin takımının bonservisi 7 milyona yükseltmesi, hem de Ersan'ın 3 yıl için alacağı 10 milyon Euro'nun bu transferin gerçekleşmesini kaçınılmaz kıldığı öğrenildi.

3 FUTBOLCUDAN 25 MİLYON EURO GELİR

Ersan Gülüm'ün Çin'e transfer olmasıyla Beşiktaş'ın kasasına son 8 ayda giren bonservis bedeli toplam 25 milyon Euro'ya ulaştı.

Yaz transfer döneminde Demba Ba'yı 13 milyon Euro'ya Çin takımı Shanghai Shenhua'ya, Atınç Nukan'ı 5 milyon Euro'ya Alman takımı Red Bull Leipzig'e satan Beşiktaş yönetiminin son bombası 7 milyon Euro ile Ersan Gülüm oldu.

Ersan Gülüm'ün Hebei China Fortune takımına transferinden 7 milyon Euro gelir elde edecek olan Siyah Beyazlıların kasasına toplamda 25 milyon Euro girmiş olacak.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde