Erol Olçok’un eşinden FETÖ tepkisi: Kaça sattınız 250 şehidi?

Erol Olçok’un eşinden FETÖ tepkisi: Kaça sattınız 250 şehidi?

15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimi sırasında Boğaz Köprüsü’nde oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte vurularak hayatını kaybeden Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok, açığa alınan Cumhuriyet Savcısı İsmet Bozkurt'la ilgili bir haberi paylaştı ve "Kaça sattınız 250 şehidi?" diye tepki gösterdi.

Erol Olçok’un eşinden FETÖ tepkisi: Kaça sattınız 250 şehidi?
16px
24px
19.03.2019 07:49
ABONE OLgoogle

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, dün, Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nda görevli Cumhuriyet Savcısı Lütfi Karabacak’ın ve yaklaşık bir ay önce Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’ndan, Faili Meçhul Suçlar Bürosu’na gönderilen Cumhuriyet Savcısı İsmet Bozkurt’un açığa alındığı belirtilmişti.

Açığa alınan savcıların tahkikat aşamasını yürüttükleri FETÖ dosyalarında para karşılığında şüpheliler hakkında takipsizlik kararı verdikleri iddia edilmişti.  Fettah Tamince'ye takipsizlik veren savcı açığa alındı

Açığa alınan Cumhuriyet Savcısı İsmet Bozkurt, Rixos otellerinin sahibi olan ve bir dönem Fethullahçılar içerisinde yer aldığını itiraf eden işadamı Fettah Tamince hakkında “kovuşturmaya yer yoktur” kararı vermişti.

"ADALETİ KAÇA SATTINIZ"

15 Temmuz’da darbeciler tarafından Boğaz Köprüsü’nde vurularak şehit olan AKP’nin reklamcısı Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok, sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak çok sert bir mesaj paylaştı.  Zaman gazetesi patronu Fettah Tamince ''masum'' çıkarılınca 15 Temmuz gazisi ''ben gidiyorum'' dedi

Nihal Olçok, kişisel Instagram hesabından, "Adaleti kaça sattınız" diye sorarak, şu şiiri paylaştı:

"Aşkın pazarında canlar satılır

Satarım canımı alan bulunmaz

Yunus öldü deyu selam verirler

Ölen beden imiş, aşıklar ölmez…"

Nihal Olçok, kişisel Twitter hesabından ise, "Kaça sattınız 250 şehidi? Değdi mi, aldığınız verdiklerinize" diye belirtti.

Öte yandan, Nihal Olçok'un oğlu Abdullah Tayyip Olçok da 15 Temmuz darbe gecesi hayatını kaybetmişti.

Nihal Olçok'un paylaşımı şu şekilde:

Sözcü/odatv

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde