Eroğlu İnşaat'ın Skyland İstanbul projesinin teslim tarihi yine ertelendi!

Eroğlu İnşaat'ın Skyland İstanbul projesinin teslim tarihi yine ertelendi!

Eroğlu İnşaat'ın projesi Skyland İstanbul  projesi bir türlü teslim edilemedi. 2014'den beri devamlı ertelenen Skyland İstanbul  projesinin teslim tarihi bir kez daha ileri bir tarihe ötelendi.

Eroğlu İnşaat'ın Skyland İstanbul projesinin teslim tarihi yine ertelendi!
16px
24px
21.06.2017 10:22
ABONE OLgoogle

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul'un en yüksek binası olarak hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinin teslim tarihi yine ertelendi. 2012'de başlayan inşaatın 2014 yılında teslim edileceği söylenirken yıl oldu 2017!
 
Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul şirketlerinden Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’a yeni bir soluk getirecek rezidans, otel, AVM ve ofis bölümlerinden oluşan  Skyland İstanbul  projesinin inşaatına 2012 tarihinde başlamıştı. Teslim tarihi sürekli değişen proje yaklaşık 5 yıldır bir türlü tamamlanamadı. Projede son tarih Ağustos 2017 olarak belirtiliyor.

Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan ve yapımına 2012 yılında başlanan Skyland İstanbul projesi 46 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılmış 3 kule, onları birbirine bağlayan meydan ve bu meydanda yer alan AVM'den oluşuyor.

Eroğlu Grubu'nun Skyland Projesiyle ilgili şok iddia

Toplam 600 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Skyland İstanbul projesinde, 830 adet konut ve 504 adet ofis yer almakta..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde