Erkeklerin bilmesi gereken 10 şey

Erkeklerin bilmesi gereken 10 şey

Eyşan Özhim; erkeklerin Kadınlar Hakkında Bilmediği 10 Şey'i anlattı..

Erkeklerin bilmesi gereken 10 şey
16px
24px
01.09.2008 12:13
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz yıl rol aldığı 'Kutsal Damacana' filminin ardından ortalarda pek görünmeyen seksi oyuncu Eyşan Özhim; Esquire dergisine erkeklerin Kadınlar Hakkında Bilmediği 10 Şey'i anlattı..

-Kadınlar ev işi yapabilen erkekleri her zaman çekici bulur. Sadece yapabiliyor olmanız yeterlidir, yapmanız gerekmez.
-Kadınlar, erkeğin beğeneceği gibi giyinip süslenmek için alışverişte yanında olmasını ister; ödemeyi yaptırıp, paketleri taşıtmak için değil.
-Kadınlar, erkeğin tek kadını olmak isterse aslında ilk kadını olmak istiyordur. Bu yüzden, geçmişteki kadınlarla görüşülmesini istemez!
-Kadınlar, erkekleri tarafından kıskanılmayı sever. Eğer bir kadın aşırı kıskançlık yapıyorsa yeteri kadar kıskanılmadığındandır.
-Kadınlar, kadınsal oyunları sever, çünkü erkekler kadınların melek olduğunu sandığı için potansiyel oyuncaktır. Kadınların oyun oynamadıkları tek erkek oğullarıdır.
-Kadınlar, iyi ya da kötü hiçbir şeyi asla unutmaz. Eğer bir şeyi hatırlatmak isterlerse, 40 yıl sonra bile hatırlatmanın bir yolunu bulurlar.
-Kadınlar, aldatılacaklarını anladıkları anda aldatır ve asla söylemez. Aldatıldığını bilse bile devam eder ama 1-0 öndedir! Yatakta mutlu etmeyen bir erkek de mutlaka aldatılacaktır.
-Kadınlar, yaptıkları yanlışları sadece regl dönemlerinde kabul etmez. Bu dönem geçene kadar haksız da olsalar inatlaşmamak, hassasiyetlerini kabul etmek en iyisidir.
-Kadınlar, ağlayan ve kendisi ağladığında mendil verip yanında olan erkeğe güven duyar.
-Kadınlar, gün içinde erkeğin sesini duymak, ne yaptığını öğrenmek ister. Bu bir kontrol değil, o anını hayal edebilmek, kendisi gibi düşünüldüğünü bilmek içindir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde