Erkekler nereye bakar?

Erkekler nereye bakar?

Karşı cinse bakarken kadın ve erkeklerin öncelikleri ise çok farklı. İşte erkek ve kadınların ilk baktıkları yer...

Erkekler nereye bakar?
16px
24px
28.10.2006 15:59
ABONE OLgoogle
İngiltere"de geçtiğimiz günlerde yapılan bir anket erkek ve kadın "kesişmeleri"yle ilgili ilginç gerçekleri su yüzüne çıkardı.
      Bir gözlük firması tarafından gerçekleştirilen anketin sonuçlarına göre bir İngiliz erkeğinin hayatı boyunca kadınlara bakmaya harcadığı ortalama zaman altı ay. Uzmanların ankete katılan erkeklerin cevaplarına göre çıkardığı bir diğer sonuç ise erkeklerin her gün sekiz değişik kadını 2"şer dakika göz hapsinde tutması.
      İngiliz erkeklerinin bir kadında en çok baktığı yerin göğüsler olarak belirlendiği ankette erkeklerin diğer favori bölgelerinin ise kalça ve bacaklar olduğu saptandı.
     
     Kadınlar önce gözlere sonra kalçalara bakıyor
      Kadınların "kesme" alışkanlıklarıyla ilgili olarak da ilginç sonuçlara ulaşan ankete göre bir İngiliz kadınının hayatı boyunca erkeklere bakmaya harcadığı zaman sadece bir ay. Her gün 90 saniye boyunca iki erkeği inceledikleri ortaya çıkan kadınların bir erkekte en önce baktıkları yer gözler. Daha sonra gözleri aşağılara kayan kadınların bakışları erkeklerin kalçalarına odaklanıyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde