Erkek markası Damat'tan kadınlar için çok özel

Erkek markası Damat'tan kadınlar için çok özel

Türkiye moda perakendesinin lider şirketi Orka Holding, ünlü moda tasarımcısı Siren Ertan'la birlikte çok önemli bir işbirliğine imza attı

Erkek markası Damat'tan kadınlar için çok özel
16px
24px
26.05.2016 09:05
ABONE OLgoogle
Türkiye moda perakendesinin lider şirketi Orka Holding, yurt içindeki 200. mağazasını lüks alışverişin kalbi Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde açmıştı. Orka markası Damat, şimdi de ünlü moda tasarımcısı Siren Ertan'la yeni bir iş birliğine gitti. Ertan, erkek giyiminde adını dünyaya duyuran Damat için erkek ve kadınlara özel smokin koleksiyonu hazırladı.

Damat Ceremony için hem kadınlar, hem de erkekler için smokin tasarlayan Ertan, smokini erkek egemenliğinden çıkarıp kadınlara da giydirmeyi hedefliyor. 

Yeni koleksiyon için Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde seçkin davetlilerin katıldığı özel bir gece düzenlendi.

Gecede konuşan Orkan Holding Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "Smokin bizim çok önem verdiğimiz bir koleksiyon. Zaten smokin en iddialı olduğumuz ürün. Bu yıl bir farklılıkyapmak istedik. Siren Ertan ve tasarım ekibimizle 6 aydır bu koleksiyonu hazırladık. Bunu sadece erkek için değil kadınlarımızı da düşündük. Artık dünyada Holywood starları da smokin giyiyor. Smokin giyince bir asalet, bir çekicilik, cazibe ve enerji var. O yüzden kadınlarımızı unutmadık. Onlardan gelen talep üzerine bu koleksiyonu hazırladık" dedi.



Smokinlere yoğun talep olduğunu belirten Orakçıoğlu, "Ünlü kadınlardan Ayşe Kucuroğlu, Yonca Ebüziya, Siren Ertan, Ahu Orakçıoğlu smokinlerimizi giyip, üzerlerinde taşıdılar. Çokta büyük ilgi gördü. Bu ürünler şimdilik İstinye Park, Nişantaşı ve Alsancak mağazalarımızda olacak." diye konuştu.

Gençleri de unutmadıklarını kaydeden Süleyman Orakçıoğlu, "Mezuniyet törenlerinde en çok tercih edilen markayız. Onlara özel bir kompakt koleksiyon hazırlandı. Ünlü isimlerin oğullarına bu koleksiyonu çok beğendi" dedi.



Nişantaşı'na büyük canlılık getirdiklerini söyleyerek Orakçıoğlu, "Smokinli manken arkadaşlarımız, yukarıdaki mağazada giyinip buraya gelene kadar caddede inanılmaz bir canlılık yaşandı. Caddedeki bütün insanlar mağazamıza akın etti, muhteşem bir görüntü oldu. Siren Ertan'la çok güzel bir işbirliği oldu" şeklinde konuştu.    
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde