Erhan Nacar kimdir? 8 yaşındaki çocuğunu istismar etti iddiası

Erhan Nacar kimdir? 8 yaşındaki çocuğunu istismar etti iddiası

Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar ismi şok bir iddia ile gündeme geldi. Peki Erhan Nacar kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar? Kendi çocuğuna tecavüz etti iddiaları da gündemi sarstı. Erhan Nacar kısa bir süre önce çocuğuna zorla sigara içirdiği için gündeme gelmişti.

Erhan Nacar kimdir? 8 yaşındaki çocuğunu istismar etti iddiası
16px
24px
06.03.2019 07:37
ABONE OLgoogle

Çocukları ‘tacizden koruma’ hedefiyle kurulan bir derneğin başkanı Erhan N., 8 yaşındaki erkek çocuğunu istismardan tutuklandı ve hakkında dava açıldı. Baba suçlamaları kabul etmezken iddianamede çocuğun beyanlarının tereddüte yer bırakmadığı, cinsel istismar suçunun oluştuğu iddia edildi.

‘BABAM NEDEN ÖYLE ŞEYLER İZLETİYOR’

11 Şubat günü annesi, oğlunun sürekli cep telefonuyla oynaması üzerine, “Sürekli bunlarla vakit geçiriyorsun ancak bunlar zararlı” diyerek uyarıda bulundu.  

Çocuk ise annesine “Madem zararlı babam neden bana öyle şeyler izlettiriyor” dedi. Durumdan şüphelenen anne, oğluna babasının kendisine ne gibi şeyler izlettiğini anlatmasını istedi. Çocuk da çıplak kadın ve erkeklerin olduğu videoları izlettiğini anlattı. Bunun üzerine anne, oğluna babasının farklı bir yerine dokunup dokunmadığını sordu. Çocuk da annesine babasının özel bölgelerine dokunduğunu belirtti. Anne çocuğuyla yaptığı görüşmenin ardından 14 Şubat’ta karakola giderek şikâyette bulundu. Çocuğun Ankara ÇİM’de beyanı alındı.

İDDİANAME: İFTİRA ATMASI İÇİN NEDEN YOK

Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla 26 Şubat günü tutuklanan Erhan N. ise ifadesinde suçlamaları reddetti. Erhan N., oğluna cinsel içerikli video izletmediğini ve şehevi duygularını tatmin amacıyla oğlunun özel bölgelerine dokunmadığını savundu. 

Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen 27 Şubat tarihli iddianamede şu değerlendirme yapıldı: “Mağdurun aşamalardaki istikrarlı, samimi, ısrarlı ve herhangi bir tereddütte mahal bırakmayan beyanları, mağdurun şüpheliye iftira atması için ortada geçerli bir sebep bulunmayışı nazara alındığında, şüphelinin kişisel ilişki tesisi sırasında oğlu olan mağdura evinde müstehcen içerikli görüntülerin yer aldığı videoyu izletmek, ardından müstehcenlik ve çocuğun cinsel istismarı suçlarını oluşturulduğu kanaatine varılmıştır.”

ERHAN NACAR KİMDİR? NERELİDİR?

14.01.1975 tarihinde doğdu. 1994 yılında Atatürk Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Bu süre Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Oda Başkanı Feyzullah Topçu’nun yanında staj yapmaya başladı. 1998 yılında Anadolu Üniversitesi’nden mezun oldu. 1999-2000 yılında Artvin’de Muhabereci olarak askerliğini tamamladı. Başkan Feyzullah Topçu’nun isteği üzerine eski işine tekrar başladı. Türkiye ve birçok Avrupa ülkesinde sosyal güvenlik alanında verilen seminer ve kongrolerde katıldı.

2004 yılında Serbest Muhasebeci sınavlarına katıldı. Sosyal Güvenlik Uzmanı ve Sosyal Güvenlik Müşaviri belgelerini aldı. 2005 yılında iş yeri açtı. Muhasebe ve Sosyal Güvenlik alanında danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Merkezi Ankara’da bulunan İlke Emeklilik firmasının ilk temsilciliğini Almanya Honnever’da 2009 yılında faaliyete geçirdi. 

İkinci şubesini 2010 yılında Sturttgart’ta açtı.

2012 yılında, İlke Yurt Dışı Emeklilik Danışmanlığını, Hukuk Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri’ni kurumsallaştırdı. Halen bu alandaki tüm faaliyetlerine devam etmektedir. İlke Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri çatısı altında da eğitim hizmeti vererek Sosyal Güvenlik alanında yeni sosyal güvenlik uzmanları yetiştirmeye başladı.

2011 yılında merkezi Ankara’da bulunan DİVA-SEN(Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası)’da danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

2011-2013 yılları arasında Avrupa Milli Gazete’de Sosyal Güvenlik alanında “A’dan Z’ye Emeklilik başlıklı köşe yazıları yazdı.

Fox Tv Haber Spikeri Fatih Phortakal tarafından yönetilen www.turkiyesesver.com sitesinde, Londra Olay Gazetesinde, Almanya Hayat ve Post, Fransa Star Gazetesi’nde Sosyal Güvenlik alanında yazarlık yapmaya başladı.

Alanında, gerek Türkiye’de gerek Avrupa’da çeşitli gazete, tv haberleri ve canlı yayınlara katılarak birçok vatandaşa yol gösterdi.

En son 2015 yılı Nisan-Haziran döneminde, Atv’de yayınlanan “Zahide İle Yetiş Hayata” programında sosyal güvenlik alanında birçok vatandaşı yönlendirmiş, ünlü oyuncu Yalçın Menteş’in SGK ile yaşadığı ciddi problemi de çözerek adından bahsettirmiştir.

İnternethaber

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde