Erdoğan ve Gül'ün sürpriz buluşması

Erdoğan ve Gül'ün sürpriz buluşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Beştepe'de gerçekleşen buluşma yaklaşık 3 saat sürdü.

Erdoğan ve Gül'ün sürpriz buluşması
16px
24px
10.02.2016 14:27
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile dün akşam yemeğinde bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile dün akşam yemeğinde bir araya geldi.

GÖRÜŞME BEŞTEPE'DE GERÇEKLEŞTİ, 3 SAAT SÜRDÜ

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gül'ü Beştepe Devlet Konukevi'nde ağırladı. Akşam yemeği vesilesiyle gerçekleşen buluşmanın yaklaşık 3 saat sürdüğü kaydedildi.

Görüşmenin; Bülent Arınç, Hüseyin Çelik gibi eski AKP'li isimlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümete yönelik eleştirilerinin ardından gelmesi dikkat çekti.

YENİ SİYASİ OLUŞUM İDDİASI

Öte yandan Ankara kulislerinde bir süredir AKP'nin önde gelen isimleri iken, şimdilerde muhalif olarak gösterilen Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Suat Kılıç, Nihat Ergün, Sadullah Ergin gibi isimlerinin yeni bir siyasi oluşum başlatacakları iddia ediliyordu.

Bu oluşumun başında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bulunacağı iddia ediliyordu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde