Erdoğan ve Arınç'tan İmamoğlu'na tebrik mesajı

Erdoğan ve Arınç'tan İmamoğlu'na tebrik mesajı

İstanbul’un yeni belediye başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu’na tebrik mesajları yağıyor.

Erdoğan ve Arınç'tan İmamoğlu'na tebrik mesajı
16px
24px
24.06.2019 08:10
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yenilenen İstanbul seçimlerini kesin olmayan sonuçlara göre kazanan Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı şöyle:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi sonuçlarının İstanbul'umuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milli irade bugün bir kez daha tecelli etmiştir. Gayrı resmi sonuçlara göre seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyorum. Bundan önce olduğu gibi önümüzdeki süreçte de demokrasiden, hukukun üstünlüğünden, ülkemizin barış, refah ve istikrarından taviz vermeden, Cumhur İttifakı'nın ilkeleri çerçevesinde, birlik ve beraberlik içinde, 2023 hedeflerimize yürüyeceğiz. Bu ay sonu gerçekleştirilecek G-20 Zirvesi, Çin ziyareti ve ardından Güney Avrupa ve Balkanlar Zirvesi başta olmak üzere, Türkiye'nin önündeki tüm iç ve dış meselelere, milli menfaatlerimiz doğrultusunda titizlikle eğilmeye devam edeceğiz.    

?ref_src=twsrc%5Etfw">June 23, 2019

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, İmamoğlu’nu kutlayarak ”İstanbul tercihini yapmıştır, hayırlı olsun” dedi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">June 23, 2019

AKP kurucusu, Cumhurbaşkanlığı Danışmanı ve eski Meclis Başkanı Bülent Arınç da İmamoğlu’nu tebrik etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde